Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

20 db találat

vízszigetelő anyag Budapest

kifejezésre
1 | 2

Vízszigetelő anyag Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. TEGOLA UNGARESE Kft.

  TEGOLA UNGARESE Kft. - Vízszigetelő anyag Budapest - Tudakozó.hu TEGOLA UNGARESE Kft. - Vízszigetelő anyag Budapest - Tudakozó.hu TEGOLA UNGARESE Kft. - Vízszigetelő anyag Budapest - Tudakozó.hu

  1037 Budapest, Bécsi út 77-79. (Bejárat: Bokor u. 2.)

  Az olasz TEGOLA CANADESE cégcsoport leányvállalataként forgalmazzuk a kiváló minőségű Tegola Canadese bitumenes tetőzsindelyeket, a Tegosolar energiatermelő zsindelyt, és a TEFOND felületszivárgó rendszert, Termékeink között megtalálhatóak a közvetlenül burkolható szigetelő lemezek, öntapadó bitumenes szigetelő szalagok, hő- és hangszigetelő anyagok, hegeszthető bitumenes lemezek, TPO-lemezek, geotextíliák, georácsok és geomatracok.


  Részletek
 • 2. Maxit Hungária Kft.

  Maxit Hungária Kft. - Vízszigetelő anyag Budapest - Tudakozó.hu

  1239 Budapest, Ócsai út 1-3.

  Cégünk a Heidelberg Cement Group tagja.


  Részletek
 • 3. Bitimpex Kft.

  Bitimpex Kft. - Vízszigetelő anyag Budapest - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Építész u. 8-12.

  Célunk olyan vízszigetelő anyagok elterjesztése Magyarországon, melyek olcsóbbak, könnyebben kezelhetők , környezetkímélők, azaz egyszóval MODERNEBBEK, mint az eddig ismert anyagok.

  Ilyen például a Dryzone utólagos falszigetelő krém a házak, lakások dohosodó, vizes falainak utólagos szigetelésére. A Dryzone-nal egy rendszerben alkalmazható COCOON sómentesítő , mely a világ legnedvszívóbb anyagaként, mint egy szivattyú szívja ki a sókat a nedves falakból, meggátolva ezzel a fal visszanedvesedését. Esőázt...


  Részletek
 • 4. Perge-Épker Kft.

  Perge-Épker Kft. - Vízszigetelő anyag Budapest - Tudakozó.hu

  1188 Budapest, Vasút u. 1/c.

  Cégünk építőanyag forgalmazással foglalkozik, a téglától a festékig.


  Részletek
 • 5. Himex Kft.

  1137 Budapest, Pozsonyi u. 34.

  Cégünk, a Himex Kft. import és belföldi tüzelő- és építőanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Horvátországból cserép- és téglaárut importálunk, valamint Szlovéniából burkolóanyagot hozunk be. Exportkapcsolataink pedig horvátországi kivitelezők, kis- és nagykereskedelmek.


  Részletek
 • 6. Pannon Aldra Kft.

  1225 Budapest, Nagytétényi út 216.

  A Pannon Aldra Kft legfőbb tevékenységi köre a kalanderezés, laminálás, habosítás illetve az import termékek értékesítése.


  Részletek
 • 7. Éberhardt Ház Építőanyag Kereskedő Kft.

  Éberhardt Ház Építőanyag Kereskedő Kft. - Vízszigetelő anyag Budapest - Tudakozó.hu

  1223 Budapest, Szabadkai út 20-22.

  Az Éberhardt Ház Építőanyag Kereskedő Kft 1993-ban kezdete meg működését a Balatoni út mellett. A több száz kivitelezővel és kőművessel kialakult jó üzleti kapcsolat azt eredményezte, hogy Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedésének egyike vagyunk. Munkánkat a gyártók is elismerik, így büszkék lehetünk az "Arany, és a Gyémánt tégla díjra", a "Terranova legjobb kereskedője", illetve sok gyártó "Kiemelt kereskedője" címre.


  Részletek
 • 8. Belházy-Éptherm Kft.

  2030 Érd, Kövező u. 47.

  Fő tevékenységünk: víz-, hő- és hangszigetelő anyagok forgalmazása. Nagy szakértelemmel, széles választékkal, pontos szállítással állunk megrendelőink rendelkezésére.


  Részletek
 • 9. G & B Elastomer Kft.

  1106 Budapest, Akna u. 2-4.

  Vízszigetelés, vízszigetelő anyag, forgalmazás, tervezés, kivitelezés.


  Részletek
 • 10. Iso-Tech Kft.

  1181 Budapest, Közdülő u. 22.

  Isotech - a garantált minőség.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak