Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

15 db találat

tréning lebonyolítása Budapest

kifejezésre
1 | 2

Tréning lebonyolítása Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Andrássy Palota Konferenciaközpont

  Andrássy Palota Konferenciaközpont - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Andrássy Palota Konferenciaközpont - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Andrássy Palota Konferenciaközpont - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Andrássy Palota Konferenciaközpont - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Andrássy Palota Konferenciaközpont - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Andrássy Palota Konferenciaközpont - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Andrássy Palota Konferenciaközpont - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Andrássy Palota Konferenciaközpont - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu

  1062 Budapest, Andrássy út 62.

  Az Andrássy Palota - Konferencia Központ Budapest egyik jellegzetes városrészben - amely 2002 nyara óta a Világörökség része - az Andrássy út 62-es szám alatt, 2002. május 30-án nyitotta meg kapuit. Az épületet 1880-ban építtette Bobula János építészmester és egy évtizeden keresztül élt itt családjával.


  Részletek
 • 2. Csúcs 91 Oktatási és Vezetési Tanácsadó Kft.

  Csúcs 91 Oktatási és Vezetési Tanácsadó Kft. - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Csúcs 91 Oktatási és Vezetési Tanácsadó Kft. - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Csúcs 91 Oktatási és Vezetési Tanácsadó Kft. - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Csúcs 91 Oktatási és Vezetési Tanácsadó Kft. - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Csúcs 91 Oktatási és Vezetési Tanácsadó Kft. - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Csúcs 91 Oktatási és Vezetési Tanácsadó Kft. - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu Csúcs 91 Oktatási és Vezetési Tanácsadó Kft. - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu

  1212 Budapest, Erdőalja u. 12.


  Részletek
 • 3. Connections 2000 Kft.

  Connections 2000 Kft. - Tréning lebonyolítása Budapest - Tudakozó.hu

  1016 Budapest, Hegyalja út 18.

  Cégünk rendezvényszervezéssel, üzletviteli tanácsadással, oktatásszervezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Adina Apartment Hotel

  1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 52-54.

  A Sydney Apartment Hotel (1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 52-54.) 2006. februárjától Adina Apartment Hotel Budapest néven fogadja vendégeit.


  Részletek
 • 5. Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány

  1023 Budapest, Komjádi Béla u.2.

  Küldetésünk a sajátos nevelési igényű gyermekek állapotának, fejlettségi szintjének komplex felmérése, és a szint javítása a szülőkkel közösen.
  Tevékenységek:
  I. Vizsgálatok, kontrollvizsgálatok végzése,
  Egyéni szenzomotoros fejlesztés,
  Csoportos szenzomotoros fejlesztés,
  Csoportos uszodai fejlesztés,
  Egyéni kognitív fejlesztés,
  Kiscsoportos kognitív fejlesztés,
  Beszédindítás, logopédiai fejlesztés,
  Egyéni/csoportos játszóház,
  Szülőcsoportok szervezése,
  A finommotororika fejlesztése,
  A grafomot...


  Részletek
 • 6. Carriere Biztonsági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

  1071 Budapest, Dózsa Gy. út 34.

  A Carriere Kft. céljául tűzte ki, hogy munkatársai a felhalmozott bűnügyi, szakmai ismereteket a gazdasági életben is kamatoztassák. Ugyancsak fő célunk, hogy magas színvonalon, speciális szakterületeken hasznosíthassuk magasan képzett szakambereink ismereteit. A tűz-, katasztrófa- és környezetvédelmen túl biztosítási nyomozás, biztonságtechnikai tanfolyamok és magánnyomozás is a területünk. Referenciáink között van a Magyar Posta, az Accor Pannónia Hotels, az Állami Nyomda és az Malév ZRt. is....


  Részletek
 • 7. InterPC-Holding Kft.

  1026 Budapest, Bimbó út 152/A.

  A vállalkozás ügyfeleinek minőségbiztosítási rendszerek kialakításában, pályázatok elnyerésében, az informatikai rendszer felülvizsgálatában és tanusításában, tréningek, oktatások szervezésében nyújt segítséget.


  Részletek
 • 8. Confhotel Kft.

  1117 Budapest, Szerémi út 7/a

  Cégünk rendezvényszervezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Gastro Service Kft.

  1101 Budapest, Albertirsai út 10.

  Cégünk rendezvény- és konferenciaszervezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Stratego Kft.

  1123 Budapest, Alkotás u. 51/b III.2.

  A jövő rekreációs tréningje.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak