Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

termékellenőrzés Budapest

kifejezésre
1

Termékellenőrzés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. M.A.H. FOOD-CONTROLL Kft.

  M.A.H. FOOD-CONTROLL Kft. - Termékellenőrzés Budapest - Tudakozó.hu M.A.H. FOOD-CONTROLL Kft. - Termékellenőrzés Budapest - Tudakozó.hu M.A.H. FOOD-CONTROLL Kft. - Termékellenőrzés Budapest - Tudakozó.hu M.A.H. FOOD-CONTROLL Kft. - Termékellenőrzés Budapest - Tudakozó.hu

  1141 Budapest, Öv utca 43.

  Az M.A.H. FOOD-CONTROLL KFT azon hazai élelmiszer-előállítók, importőrök és forgalmazók részére biztosít lehetőséget mikrobiológiai és analitikai vizsgálatok elvégzésére, akik saját laboratóriumi háttérrel nem rendelkeznek, de fontos számukra termékeik és beszállítóik megfelelőségének ellenőrzése, vagy saját laboratóriumuk eredményeit kívánják általunk, egy ismert és elismert akkreditált laboratóriummal kontrolláltatni, illetve laboratóriumi háttérvizsgálatokkal alátámasztott minőségirányítási rendszert kív...


  Részletek
 • 2. AIB-Vinçotte Hungary Kft.

  1043 Budapest, Semsey Andor u.25

  Az AIB-VINÇOTTE Hungary fő tevékenysége menedzsment rendszerek tanúsítása, pl: ISO 9001:2000 ISO/TS 16949, VDA 6.1, QS-9000, ISO 14001, HACCP.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak