Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

21 db találat

televíziós műsor Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3

Televíziós műsor Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Sanoma Budapest Kiadói Zrt.

  Sanoma Budapest Kiadói Zrt. - Televíziós műsor Budapest - Tudakozó.hu

  1037 Budapest, Montevideo u. 9.

  A Sanoma Budapest Kiadói Zrt. Magyarország vezető médiavállalata. A magazinpiacon a kiadó 42%-os piaci részesedéssel rendelkezik, több mint 600 munkatársa 20 milliárd forintnyi éves árbevételt ér el. A kiadó 35 magazin és 7 portál tulajdonosa és konferenciaszervező részlege, a Figyelő Fórum évente átlagosan 45 üzleti konferenciát és szemináriumot rendez. A cég 2002-ben indította be könyvkiadási, eseményszervezési és laphoz kötődő termékértékesítési tevékenységét, illetve márkakiadványok készítését végző rés...


  Részletek
 • 2. Interaktív Kft.

  1145 Budapest, Róna u. 174.

  Az Inter@ktiv Kft. egy televíziós produkciós iroda. A média dinamikusan fejlődő világában csapatunk azon dolgozik, hogy érdekes és színvonalas műsorokat készítsen.


  Részletek
 • 3. Prospero Produkció Televíziós Műsorkészítő és Forgalmazó Bt.

  1055 Budapest, Szalay u. 2.

  Produkciós irodánk televíziós műsorkészítéssel és forgalmazással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Zenit Televízió Rt.

  1033 Budapest, Hajógyári sziget Yacht Club

  Televíziótársaság vagyunk.


  Részletek
 • 5. Zolcer TV Kft.

  1118 Budapest, Brassó út 136.

  A magyar nézők 1997-ben találkozhattak először a Zolcer Televízió nevével. Az RTL Klub stratégiai beszállítói vagyunk.


  Részletek
 • 6. Csepp TV Kft.

  1214 Budapest, Simon Bolivár sétány 4/8.

  A Csepp TV 1993 óta működő televízió. Műsorszórással foglalkozunk, így a VHF-11-es csatornán antennával, valamint az UPC kábelhálózatán is megtalálhatók vagyunk. Műsorpolitikánk nagy hangsúlyt fektet a tájékoztatásra, információátadásra, a kulturális és sporthagyományok ápolására, ismeretterjesztésre, szórakoztatásra. Mottónk: "Csepp TV, ahol semmi sem lehetetlen".


  Részletek
 • 7. hírTV Rt.

  1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.

  A Hír TV Magyarország első televíziós hírcsatornája. Független és tárgyilagos híreket közlő, kiegyensúlyozott vita-, háttér- és elemző műsorokat kínáló vállalkozásunk egyedülálló a magyar televíziós piacon.


  Részletek
 • 8. Hungarorama Média Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  1121 Budapest, Eötvös út 52-54.

  A Hungarorama egy országosan működtethető multimédiás rendszer, amely az ország legszebb tájait élő panorámaképek segítségével mutatja be.


  Részletek
 • 9. EUROPA Film & Communications Kft.

  1113 Budapest, Daróczi út 47.

  Produkciós irodánk készítette többek között az Oázis, a Hurrá nyaralunk!, valamint a Könyv-Jelző című televíziós műsorokat.


  Részletek
 • 10. Média Flash Kft.

  1024 Budapest, Keleti Károly u. 8. II. 1.

  A Media Flash Reklám és Televíziós Szolgáltató Műhely 1996-tól működik sikeresen a hazai televíziós és reklámpiacon. Kezdetben kizárólag televíziós reklámfilmek, riportok és televíziós műsorok készítésével, elhelyezésével foglalkoztunk, majd a szélesedő partnerkör igényei alapján teljeskörű reklámszolgáltatást biztosító céggé alakultunk.


  Részletek