Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

telekommunikációs hálózat Budapest

kifejezésre
1 | 2

Telekommunikációs hálózat Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. RIVAL 2000 Bt.

  RIVAL 2000 Bt. - Telekommunikációs hálózat Budapest - Tudakozó.hu RIVAL 2000 Bt. - Telekommunikációs hálózat Budapest - Tudakozó.hu RIVAL 2000 Bt. - Telekommunikációs hálózat Budapest - Tudakozó.hu

  2132 Göd, Regős u. 23/a

  Cégleírás:
  Cégünk, a RIVAL 2000 Informatikai és Telekommunikációs Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság, 1999-ben alakult. Magyar magánszemélyek tulajdonában van. Az alapítók előzőleg más cégeknél alkalmazotti és tulajdonosi formában szerezték meg szakmai tudásukat. Az elmúlt 13 év szakmai tapasztalatán felbuzdulva éreztük elérkezettnek az időt arra, hogy saját vállalkozási formában, és üzleti filozófiával jelenjünk meg a magyarországi piacon.
  Cégünknél, jól összeszokott és szakmailag kitűnően felké...


  Részletek
 • 2. Trendex Holding Rt.

  Trendex Holding Rt. - Telekommunikációs hálózat Budapest - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Budafoki út 60.

  A telekommunikáció a leggyorsabban fejlődő iparágak egyike. A valóban megbízhatóan működő rendszerek, berendezések telepítése, komoly szaktudást igényel. A TRENDEX név immár közel egy évtizede kitűnően cseng ebben a szakmában.


  Részletek
 • 3. Reichle & De-Massari Magyarország Kft.

  1139 Budapest, Petneházy u. 34-36.

  Nemzetközileg aktív cégcsoport vagyunk, 38 év tapasztalattal az információs és kommunikációs technológia piacán.


  Részletek
 • 4. DANTON Digitális Alközpont Szerelő Kft.

  1173 Budapest, Szürkebegy u. 71

  A Danton Kft. 1992-ben alakult informatikai-, távközlési-, biztonságtechnikai- és kábeltelevíziós rendszerek és hálózatok tervezésére, telepítésére, karbantartására.


  Részletek
 • 5. Telesis Net Kft.

  1131 Budapest, Béke u. 137.

  Fő profilunk a gurulóállvány kölcsönzés, ezen kívül foglalkozunk adat-, hang- és képátviteli rendszerek, intelligens épületkommunikációs rendszerek, egyedi optikai hálózatok, kábeltelevízió rendszerek hardverének, szoftverének kereskedelmével és installálásával.


  Részletek
 • 6. Sindeq-Spitzer Telecom Solution Kft.

  1013 Budapest, Krisztina Krt. 39./b. VI. emelet

  A Sindeq-Spitzer Telecom Solution Kft. a telekommunikáció területén nyújt szolgáltatásokat.


  Részletek
 • 7. VillanyÁsz, Weisz Tibor egyéni vállalkozó

  1034 Budapest, Pacsirtamező u. 28.

  Tevékenység: villanyszerelés, kaputelefonredszerek tervezése, kiépítése, szervízelése, telekommunikációs hálózatok, számítógéphálózatok tervezése, kiépítése, illetve számítógépek kívánság szerinti összeállítása, beüzemelése.


  Részletek
 • 8. Bentley Systems Hungary Kft.

  1133 Budapest, Váci út 110

  Cégünk speciális programokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Primus-Net Kft.

  1112 Budapest, Sasadi út 170.

  Cégünk a Primus-Net Informatikai és Telekommunikációs Kft. 1990. november 25-én alakult meg, és az első évben mindössze 5 munkatársunk volt. Az évek során cégünk dinamikusan fejlődött, több százezer adat- és telekommunikációs végpontot épített ki.


  Részletek
 • 10. ELEKTRO BOLLA Kft.

  1097 Budapest, Balázs B. u. 35.

  Az 1993-ban alakult ELEKTRO BOLLA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság fő tevékenységi körébe a villanyszerelési munkák és az azzal kapcsolatos kiegészítő tevékenységek (érintésvédelem, villámvédelem, stb.) tartoznak.
  Cégünk hosszabb ideje foglalkozik egyéb építési szakipari munkákkal is generálkivitelezőként: épület-felújítás, épületfenntartás és -korszerűsítés, épületgépészeti szerelések.

  Szolgáltatásaink:
  > Teljes körű villanyszerelés; erősáramú és telekommunikációs hálózatok t...


  Részletek