Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

tejpor Budapest

kifejezésre
1

Tejpor Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. LaCafé Kft.

  1112 Budapest, Bartók Béla út 92-94.

  Italautomata és töltőanyag szaküzlet és szerviz.


  Részletek
 • 2. Pannontej ZRt.

  8900 Zalaegerszeg, Platán sor 6.

  A Pannontej Zrt. neve garanciát jelent a feldolgozott alapanyagok, sajtok és egyéb késztermékek kiváló minőségére: olyan közkedvelt piacvezető sajtmárkák gyártója mint a Medve, a Tihany Válogatás , a Pannónia és a Karaván. A Pannontej Zrt. hosszú távú sikeres működésének alapja a kiváló minőségű termékek előállítása, a folyamatos termékinnováció és szolgáltatások megbízhatósága. Társaságunk fontos szerepet vállal a hazai sajtfogyasztási kultúra fejlesztésében, az egészséges táplálkozási szokások kialakításá...


  Részletek
 • 3. Biopont Kft.

  1033 Budapest, Kiscsikós köz 14.

  Célunk igényt és a bizalmat teremteni a reform- és biotermékek iránt!
  Majd egy évtizede indult el a Biopont szekere, akkor 2 fővel és nagy lelkesedéssel gabonák, magvak és aszalványok kicsomagolását kezdtük meg. Ma 60 fővel és külsős cégekkel dolgozunk, több mint 300 termékünkkel piacvezetők vagyunk a hazai bio- és reformélelmiszerek piacán. Forgalmunk évről-évre növekszik, szinte minden nagyáruház-láncban, bioszakboltokban kaphatóak termékeink.
  Sikerünk titka - a tehetséges szakembergárda mellett - hogy...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak