Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

tehergépjármű lízing Budapest

kifejezésre
1

Tehergépjármű lízing Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ERSTE LEASING Cégcsoport

  ERSTE LEASING Cégcsoport - Tehergépjármű lízing Budapest - Tudakozó.hu ERSTE LEASING Cégcsoport - Tehergépjármű lízing Budapest - Tudakozó.hu

  1038 Budapest, Népfürdő u. 24-26.

  Az Erste Leasing Cégcsoport az Erste Bankcsoport tagja a hazai gépjármű finanszírozási piac meghatározó szereplője.
  Több, mint 110 000 élő szerződéssel rendelkezünk, melyet 107 000 ügyfelünk kötött közel 1200 szerződött kereskedő partnerünkön keresztül, és a hitelkihelyezésünk is évről évre dinamikusan növekszik.
  Ezekkel az eredményekkel Társaságunk a személygépjárművek körében mintegy 11%-os, míg a motorkerékpárok piacán több, mint 50%-os részesedést ért el és tartja is ezt a pozíciót.
  2006-ban beve...


  Részletek
 • 2. Deutsche Leasing Hungaria Kft.

  1026 Budapest, Sodrás u. 11.

  Cégünk lízinggel foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Fortis Lease Hungaria Operatív Lízing Zrt.

  1139 Budapest, Fáy u. 1/b,

  Az Innotrade Lízing Rt. egyike a legrégebben piacon lévő lízingcégeknek. 1989 óta működik a klasszikus bérlet és operatív lízing minden válfaját művelő, független, magán lízingtársaság.


  Részletek
 • 4. CIB Lízing Zrt.

  1138 Budapest, Váci u. 140.

  Cégünk banki tevékenységet folytat.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak