Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

tasztatúra tervezése Budapest

kifejezésre
1

Tasztatúra tervezése Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Auter Elektronikai Kft.

  Auter Elektronikai Kft. - Tasztatúra tervezése Budapest - Tudakozó.hu

  1163 Budapest, Cziráky u. 26-32.

  Az AUTER Elektronikai Kft. fő tevékenysége az egy- és kétoldalas nyomtatott áramköri lapok, fóliatasztatúrák tervezése és gyártása. Foglalkozunk továbbá többrétegű nyomtatott áramköri lapok, műszer elolapfóliák tervezésével és gyártásával illetve vezeto vagy szigetelo pasztával történo szitázással is. Egyre nagyobb a kereslet a merev nyomtatott áramköri lemezek mellett a flexibilis nyomtatott áramkörök gyártása iránt, melyhez cégünk rugalmasan alkalmazkodik és legkülönlegesebb igényeket is teljesítjük

  Bő...


  Részletek
 • 2. Globeltron Bt.

  1044 Budapest, Fadrusz u. 23.

  Cégünk nyomtatott áramkörök gyártásával foglalkozik, illetve nyomógombos tasztatúrák gyártása és forgalmazása is tevékenységi körünkbe tartozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak