Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

takarítószer Budapest

kifejezésre
1

Takarítószer Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. B-M Clean Takarító Tisztító Kft.

  1117 Budapest, Hunyadi János út 3.

  Ipari porszívók, száraz-nedves porszívók, biztonsági porszívók, padlótisztító automaták (gyalogos kíséretű és önjáró vezetőüléses), szőnyeg és kárpittisztítók, seprőgépek (gyalogos kíséretű és önjáró vezetőüléses), magasnyomású mosók (hideg-meleg vizes), hengerkefés gépek, vezetőüléses seprőfelmosó berendezések, gőzborotva, víz alatti medencetisztító, betoncsiszoló gépek, pad-ek, pamut törlő moppok, fix és teleszkópos nyelek, portörlők, szemetesek, hulladékgyűjtő zsák, felmosóvödrök, felmosó és szervízkocsi...


  Részletek
 • 2. Debnár Judit egyéni vállalkozó

  1037 Budapest, Bojtár u 36

  Háztartási-, festék- és vegyiáru kereskedésünk 1990 óta, immár tizenkettedik éve áll tisztelt közületi megrendelőink, az Önök szolgálatában.


  Részletek
 • 3. AZÚR Kereskedelmi Rt.

  1053 Budapest, Ferenczy István utca 20/22.

  Cégünk kozmetikával és vegyiárukkal foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Unitas Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1047 Budapest, Fóti út 56.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak