Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

49 db találat

szemészet Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

szemészet Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 21. Murmuczok Állatgyógyászati Centrum

  Weboldal: http://www.murmuczok.hu

  A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum és Patikát 1996-ban alapítottuk. Állatorvosi rendelőnk szép és korszerű környezetében egy jól képzett, fiatal állatorvos csapat baráti árakkal várja az állatokat és kedves állattartó vendégeinket. Öt állatorvos dolgozik azért, hogy az Ön kedvence mielőbb felépüljön, és mindig szívesen térjen be hozzánk.

 • 22. HT MEDICAL CENTER Egészségügyi Szolgáltató Kft.

  Weboldal: http://www.medicalcenter.hu

  Szolgáltatásaink fizető magánellátás keretében bárki részéről igénybe vehetők. Szakrendeléseinkre a várakozásmentes ellátás érdekében időpontegyeztetést biztosítunk.

 • 23. Ferencvárosi Egészségügyi Szolgálat

  Intézményünk járóbetegek minden területre kiterjedő szakorvosi ellátását végzi.

 • 24. OXIVIT Egészségügyi Szolgáltató és Ellátó Kft.

  Weboldal: http://www.oxivit.hu

  Cégünk kiváló munkatársakkal rendelkezik és csak velük együtt sikerült érvényesíteni azt az elvet, hogy az OXIVIT Kft. szolgáltatásait a megbízhatóság, az elvárásokhoz és feladatokhoz történő rugalmas alkalmazkodás, a Megbízóval kölcsönösen előnyös megoldások kidolgozása jellemezze!

  Budapesti Szakrendelőink:
  MOM Park Medical Center - Budapest
  Helyszín: 1123 Budapest, Alkotás út 53.
  Tel/Fax: + 36 1 887 4333

  Bem utcai Szakrendelő - Budapest
  Helyszín: 1027 Budapest, Bem József u. 7.
  Tel: + 36 1 336 1111

  Multimedical Szakrendelő - Budapest
  Helyszín: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 39.
  Tel: + 36 1 346 0460

  Budaörsi Szakrendelőnk:
  Helyszín: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 11.
  Tel/Fax: + 36 23 422 48

  Szegedi Szakrendelőink:
  Galenus Szakrendelő - Szeged
  Helyszín: 6728 Szeged, Gera Sándor u. 4.
  Tel: + 36 62 326 739

  Egészség és Wellness Központ - Szeged
  Helyszín: 6721 Szeged, Maros u. 1.
  Tel: + 36 62 562 266

  Budapesti Foglalkozás-Egészségügyi Központok
  Mammut Bevásárló és Szórakoztató Központ
  Helyszín: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
  Tel: + 36 1 336 1111

  Westend City Center
  Helyszín: 1062 Budapest, Váci út 1-3.
  Tel: + 36 1 336 1111

  Lurdy-Ház
  Helyszín: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
  Tel: + 36 1 336 1111

  Ügyeletek
  II. kerületi felnőtt háziorvosi ügyelet
  Helyszín: 1023 Budapest, Rét u.3.
  Tel: + 36 1 202 1370

  Mammut Bevásárló és Szórakoztató Központ
  Helyszín: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
  Tel: + 36 1 336 1111

  Westend City Center
  Helyszín: 1062 Budapest, Váci út 1-3.
  Tel: + 36 1 336 1111

 • 25. Optimum Látásjavító Lézerközpont

  Weboldal: http://www.optimuminfo.hu

  Az OPTIMUM Látásjavító Lézerközpontot 2000. áprilisában nyitottuk meg. Azóta intézetünkben több ezer sikeres Lasik és Zyoptix lézeres szemműtétet végeztünk . Elsőként vezettük be, és egyedül alkalmazzuk Magyarországon a Bausch&Lomb integrált lézeres munkaállomását, amit mindenek előtt a pontosság és a biztonság jellemez. Alapelveink között szerepel, az Ön igényeinek és lehetőségeinek figyelembe vétele, a kiváló technikai felszereltség biztosítása, és a tökéletes szakértelem.
  Látásjavító Lézerközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező , az Ön problémája iránt érzékeny és készséges szemész szakorvosok és asszisztensek fogadják, és fogják kézen az első találkozástól egészen a teljes gyógyulásig.
  Az Optimum több, mint egy szemészet. Intézetünkben a lézeres látásjavító beavatkozások teljes palettája megtalálható . A legelterjedtebb szemészeti beavatkozások mellett a legújabb, teljesen egyedi és egyénre szabott kezelési lehetőséget kínáló Zyoptix lézeres szemműtét is elérhető.

 • 26. Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház

  Weboldal: http://www.osei.hu

  Az Országos Sportegészségügyi Intézet ("Sportkórház") az Egészségügyi Minisztérium gyógyító-megelőző, szervezési-módszertani, irányító-továbbképző és tudományos-kutató alapintézménye.

 • 27. Virányos Klinika

  Weboldal: http://www.viranyosklinika.hu

  Klinikánk 1994 óta működik a budai zöldövezetben, ahol kellemes környezetben fogadjuk betegeinket. Elsősorban rendelőintézet jellegű szolgáltatásokkal állunk betegeink rendelkezésére.
  Klinikánk teljeskörű szakorvosi ellátást nyújt. További információkért látogasson el weboldalunkra!

 • 28. Szabolcs Optika Szemvizsgáló Szalon

  Weboldal: http://www.szabolcsoptika.hu

  A Szabolcs Optika szemvizsgáló szalonban, Nyíregyháza, Bocskai u. 51. sz. alatt szemészeti és kontaktlencse szakrendelés működik.
  Kellemes környezetben, szakszerű és teljeskörű szolgáltatással várjuk tisztelt pácienseinket.
  A szemvizsgálatot Dr.Szabó Irén szemész szakorvos és kontaktológus végzi, és amennyiben szükséges szakképzett látszerészek a vizsgálati eredmény alapján szemüvegrendelést vesznek fel.
  A vizsgálat korszerű műszerek segítségével történik.
  Keressenek minket, hogy szolgáltatásainkkal az Önök rendelkezésére állhassunk.


  Nyitva tartás:
  H-P:9-17

  Vénusz Optika
  4400 Nyíregyháza,Szegfű u.75.(Pláza földszint)
  Tel.:06-42/402-154
  Nyitva tartás:
  H-V:9.30-21

 • 29. ARGUS OPTIK Kft.

  Weboldal: http://www.argusoptik.hu

  Cégünk, az Argus Optik Kft. 1997-ben alakult. Az Argus Optik Kft. lelkes csapata az eltelt több. mint 10 év alatt jelentős piaci részesedést harcolt ki a magyar szemészeti és optikai piacon. Nevünket széleskörűen ismertté tettük, a szemészeti klinikáktól az optikai üzletekig bezáróan. Stratégiánk, hogy teljeskörű megoldást nyújtsunk partnereinknek, szaktanácsadással és tervezéssel, valamint a beruházásokat többféle fizetési-, finanszírozási konstrukcióval segítjük. Napjainkban több ismert és meghatározó nyugat-európai, amerikai és japán cég képviseletét látjuk el.

  Nagy hangsúlyt fektetünk nemcsak az értékesítésre és a szaktanácsadásra, hanem a későbbi garanciális és garancián túli szervizszolgáltatásokra is. Minden olyan terméket, amelyet forgalmazunk, annak márkaszervizét is ellátjuk. Ennek garanciája a rendszeres szerviz-továbbképzéseken való részvétel, a folyamatos kommunikáció a gyártók fejlesztési és szervizrészlegeivel, illetve a megfelelő nagyságú raktári alkatrészbázis.

  SZemészeti termékvonalunk diagnosztikai része igen széles választékkal bír, kezdve a megfelelő minőségű, de egyszerűbb szemészeti, esetenként szemész magánrendelői eszköz- és műszerigényektől a legmagasabb kutatási-oktatási klinikai igényeket is kielégítő berendezésekig terjed, de teljes kínálattal rendelkezünk az optikai boltok és optometristák diagnosztikai igényeire. A szemsebészeti eszközök között található az SDI-BIOM, a világon egyedülálló optikai rendszer is, amely kitűnő megoldás a szem hátsó szegmensének operációja során felmerülő problémákra. Speciális termékkört képez a munkaegészségügyi - alkalmassági szemészeti vizsgálókészülékek csoportja néhány egyedi berendezéssel.

  Optikai termékvonalunk lefedi egy optikai műhely teljes berendezési körét, a lencsemegmunkáló csiszológépek különböző változataitól kezdve a keretek javítására alkalmas forrasztó-hegesztő berendezéseken keresztül a tényleges szerszámokig, a legapróbb csavarhúzót és csavart is beleértve.

  Partnerünk Németországból az Oculus Optikgeräte GmbH, amely egyedülálló európai gyártó számos eszközben és berendezésben, valamint arról híres, hogy Európa legrégibb szemészeti cége, hiszen 1895-ben alapították. Japánból a Nidek és a Takagi Seiko gyártók a főbb partnereink, amelyek a kiemelkedő minőségű eszközeikről váltak ismertté világszerte. Olaszországi partnereink termékeinek ismertetőjegye a jellegzetes design, jellemzője a rendkívül jó ár/érték arányú termékpaletta. Amerikából a Reichert Ophthalmic Instruments és az Ocular Instruments a fő partnerünk, de a felsorolt nagynevű gyártók mellett számos kisebb, de minősített európai és európán kívüli beszállítónk van.

  Aszakértelem és a kiemelkedő szervizszolgáltatás mellett biztos alapot jelent a cég iroda és raktárkomlexuma, ahol a megfelelő számú és méretű irodai és szerviz helységek biztosítása mellett a kielégítő méretű raktárhelység teszi lehetővé nagyobb mennyiségű áru folyamatos és rendszerezett raktározását a gyors szállítás érdekében.


  Az iroda munkanapokon 8.30 ? 16.30 között elérhető.
  Ettől eltérő időpontban előzetes egyeztetés alapján.
  GPS pozíció: N47 25.670 E19 11.650

 • 30. Ars Medica Lézerklinika

  Weboldal: http://www.arsmedica.hu

  Az Ars Medica Lézerklinika sebészeti rendelőjében 1992. június 14.-én kezdtük a rendelést. Először CO2 lézerrel végeztünk kisebb sebészeti beavatkozásokat, elsősorban szemölcsök és anyajegyek eltávolítását, majd évről évre egyéb szakterületekkel bővítettük a klinika tevékenységi körét.

  1994-ben három műtővel, kórtermekkel, vizsgálókkal és egyéb kiszolgáló egységekkel felszerelt egynapos sebészeti központot indítottunk be. Egy-, és kétágyas klimatizált kórtermeinket nővérhívóval, telefonnal, tévével, internet hozzáféréssel alakítottuk ki, az étkezést a la carte biztosítjuk. A különféle orvosi szakterületek bevonásával, és a műszerpark folyamatos bővítésével, ma már altatásban végzett, akár több napos ápolást igénylő műtéteket is el tudunk végezni.