Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

szabadidőprogram Budapest

kifejezésre
1 | 2

Szabadidőprogram Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ice Center Budapest

  Ice Center Budapest - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Ice Center Budapest - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Ice Center Budapest - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Ice Center Budapest - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Ice Center Budapest - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Ice Center Budapest - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Ice Center Budapest - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Ice Center Budapest - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Ice Center Budapest - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Ice Center Budapest - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu

  1046 Budapest, Külső Szilágyi út 70.

  A Jég és Rendezvény Centrum új tulajdonosa a Szeviép Investment Kft. lett, amely kiadta az üzemeltetést a JRC Jég és Rendezvény Centrum Kft.-nek. Az új üzemeltető célja, hogy megőrizze a korábbi sportfunkciót, ugyanakkor más jellegű rendezvények megtartására is alkalmassá tegye a létesítményt. Ennek megfelelően az épületben található két csarnokban nem csak jeges rendezvények, hanem koncertek, kiállítások, céges vagy magán rendezvények is megrendezésre kerülhetnek.


  Részletek
 • 2. Elevenpark

  Elevenpark - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Elevenpark - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Elevenpark - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Elevenpark - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Elevenpark - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Elevenpark - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu Elevenpark - Szabadidőprogram Budapest - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Hengermalom u. 19-21.

  Az Elevenpark egy hatalmas, mégis kedves és napsütéses játszóház, vidámpark és játszótér elemeivel. Ez az óriási játszóház egy nagy világos és barátságos fedett térben van, ahol minden hónapban egy-egy rendezvény és gyerekprogramok várják az egész családot. Az Elevenpark játékelemei nemcsak gyerekek által használhatóak, hanem a felnőtteknek is egyedülálló élvezetet nyújtanak. Mint aktív családi program, egy közösen eltöltött nap az Elevenparkban, a legjobb választás.

  Amivel várunk Téged: hatalmas, minde...


  Részletek
 • 3. INTERCOM ZRt.

  1145 Budapest, Bácskai u. 28-36.

  Cégünk filmgyártással, filmforgalmazással és videotéka üzemeltetéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. CD Room és Vízitúra Bt.

  1091 Budapest, Hurok u.1.

  Kenubérlés, vízitúra szervezés egész évben!


  Részletek
 • 5. Kiskároshíd Horgász Kft.

  1171 Budapest, Laffert u. 5.

  Az 5 éve alakult cégünk fő tevékenysége a horgásztatás, de emellett lovagoltatással is állunk vendégeink rendelkezésére. Két horgásztóval és büfével tudjuk kiszolgálni a horgászni vágyókat.


  Részletek
 • 6. Cívis Inn Tokaj Vendégház

  3910 Tokaj, Dózsa György út 13.

  Cégünk a vendéglátás és a turizmus területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. Padlógáz Gokart Klub

  1158 Budapest, Késmárk u. 18.

  Ha eddig még nem volt lehetőséged kipróbálni ezt a sportot, gyere el, vagy ha már ismered, teszteld le pályánkat!


  Részletek
 • 8. Magyar Zsonglőr Egyesület

  1124 Budapest, Kállo Esperes u. 21.


  Részletek
 • 9. Kornétás Kiadó Kft. - Turista Magazin

  1138 Budapest, Népfürdő u. 15/c.


  Részletek
 • 10. Budavári Művelődési Ház

  1011 Budapest, Bem rakpart 6.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak