Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

szabadalomügy Budapest

kifejezésre
1

Szabadalomügy Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Advopatent Szabadalmi és Védjegy Iroda

  Advopatent Szabadalmi és Védjegy Iroda - Szabadalomügy Budapest - Tudakozó.hu

  1011 Budapest, Fő u. 19.

  Cégünk hazai és nemzetközi iparjogvédelemmel foglalkozik.
  Már 1971-ben felmerült néhány állami irodában dolgozó szabadalmi ügyvivőben önálló, a lehetőségek szerint az állami kötöttségektől független szabadalmi iroda létesítésének az igénye. Akkoriban azonban szabadalmi ügyvivői munkaközösség alapítására még nem volt lehetőség, és magánpraxist sem lehetett folytatni. A szabadalmi ügyvivői munka individuális jellegének legjobban megfelelő keretnek egy ügyvédi munkaközösségen belüli szabadalmi iroda látszott,...


  Részletek
 • 2. Magyar Szabadalmi Hivatal

  1054 Budapest, Akadémia u.21.

  A Magyar Szabadalmi Hivatal a szellemi tulajdon védelmének országos hatáskörű államigazgatási szerve.\x09
  A hivatal klasszikus iparjogvédelmi feladata a hatósági tevékenység ötvözése a nemzeti innovációs lehetőségek bátorításával és az alkotóképesség hatékony ösztönzésével, a hazai szellemi alkotások nemzetközi oltalmával, 2003. január 1-jétől már az Európai Szabadalmi Egyezmény keretei között is.


  Részletek
 • 3. Dr. Asbóth - Dr. Krajnyák & Társa

  1012 Budapest, Pálya u. 9

  Ügyvédi irodánk jogi szolgáltatásai a gazdasági, üzleti jog minden területére kiterjedően rendelkezésre állnak - a mindent egy helyen alapelvével összhangban.


  Részletek
 • 4. Gödölle,Kékes,Mészáros & Szabó Szabadalmi és Védjegy Iroda

  1024 Budapest, Keleti K. utca 13 / B

  Irodánk hazai,külföldi,közösségi és nemzetközi iparjogvédelmi jogok megszerzésével, kezelésével, érévnyesítésével és értékelésével kapcsolatosan teljeskörű szolgáltatásokat nyújt.


  Részletek
 • 5. S.B. G. & K. Szabadalmi és Ügyvédi Irodák

  1062 Budapest, Andrássy út 113.

  Az SBG&K olyan szolgáltatásokat kínál amelyek teljes körben kielégítik ügyfeleink ígényeit különös tekintettel az EU - csatlakozás alkalmával felmerülő jogi kérdésekre.


  Részletek
 • 6. PINTZ és TÁRSAI Szabadalmi és Védjegy Iroda

  1539 Budapest, Pf. 590.

  Magunk részéről nem a mennyiségi, hanem a minőségi munkára törekszünk, ezért - ügyfeleink érdekében - csak olyan ügyeket vállalunk el, amelynél látunk esélyt az oltalom megszerzésére.


  Részletek
 • 7. Patinorg Kft.

  1132 Budapest, Viktor M. u. 6-8.


  Részletek
 • 8. Kormos Ágnes

  1133 Budapest, Váci út 66. fszt. 3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak