Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

színes fénymásolópapír Budapest

kifejezésre
1

Színes fénymásolópapír Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Automex Hardver Kft.

  Automex Hardver Kft. - Színes fénymásolópapír Budapest - Tudakozó.hu

  1077 Budapest, Wesselényi u. 24.

  Az Automex Hardware Kft. 1990 szeptemberében alakult, majd 1996-ig számítástechnikai eszközök kis és nagykereskedésével foglalkozott.
  1997-től, ahogy megjelentek Magyarországon az áruházláncok, stratégiai célként fogalmazódott meg a cég tulajdonosa részéről a beszállítóvá válás és a piaci rész növelése a számítástechnikai kereskedelem ezen új területén.

  Válogasson kedvére és vásároljon a legkedvezőbb árakon! www.axi.hu


  Részletek
 • 2. TopexCopy Irodatechnikai és Elektronikai Kft.

  TopexCopy Irodatechnikai és Elektronikai Kft. - Színes fénymásolópapír Budapest - Tudakozó.hu

  1119 Budapest, Fehérvári út 135

  Cégpünk, a csúcstechnikát képviselő Panasonic márkájú irodatechnikai, távközlési és szórakoztató elektronikai termékek forgalmazására és szervízelésére alakult.

  Szervizünk:
  Az általunk és más cégek által forgalmazott Panasonic irodagépek és távközlési eszközök - átalánydíjas, teljes körű és eseti - szervizelését kitűnő felkészültségű, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik.

  Cégünk a másológép üzletágban a Panasonic márka egyik fő magyarországi bázisa, ami vevőink és viszonteladóink szám...


  Részletek
 • 3. Antalis Hungary Kft.

  5000 Szolnok, Újszászi út 5.

  Az Antalis Európa piacvezető papíripari vállalata.


  Részletek
 • 4. Horváth Papír Kft.

  1037 Budapest, Szőlőkert köz 9.

  Az árukínálatunkban kiemelkedő választékkal jelenik meg 42-féle színárnyalatban a Kaskad színes fénymásolópapír és karton, a különféle méretű színes borítékok és tasakok, a különleges kockatömb, 80-féle méretben a színes és fehér Markin etikett (címke), a vágásra és perforálásra is használható Markin papírvágógép és sokféle Markin irodaszer és egyéb áru (gemkapocs, rajzszeg, bindercsipesz, fotósarok, gumigyűrű stb.).


  Részletek
 • 5. Scan Union International Kft.

  1172 Budapest, Rétifarkas u. 16.

  Cégünk magas színvonalú szolgáltatásaival a használt irodatechnikai eszközök piacán iránymutató pozíciót foglal el. Scan Union Kft. 2004. májusi megalapítása óta viszonteladóinak mind magasabb színvonalú kiszolgálására törekszik. Célunk, hogy Közép-Kelet Európa és Magyarország irodatechnikai piacán meghatározó szerepet töltsünk be, melyre tartósan versenyképes árainkon kívül további garanciát biztosít folyamatosan bővülő, az országban egyedülálló méretű raktárkészletünk.

  Nyitvatartás:
  Hétfőtől csütrötök...


  Részletek
 • 6. Telér Trade Kft.

  1113 Budapest, Karolina út 62.

  A Telér-Trade Kft. 1990-ben alapított, 3 fő tulajdonában lévő vállalkozás. Forgalmazott termékeink az irodatechnikai piac vezető termékei, melyek Magyarországon is keresettek.


  Részletek
 • 7. Killer Papír

  1116 Budapest, Alabástrom u. 28.

  Cégünk 1991-ben alakult. Kezdetben nyomtatványokkal, írószerekkel foglalkoztunk, majd irodaszerekkel, irodai eszközökkel is bővítettük kínálatunkat. 1991-ben háztartási vegyiáruk, tisztítószerek értékesítését is elkezdtük. Termékkínálatunk mára szinte lefedi egy iroda, üzlet, üzem teljes szükségletét. Állandó kínálatunk mellett egyedi megrendeléseknek is eleget teszünk, vállaljuk a tárgykörbe eső, Magyarországon fellelhető termékek beszerzését.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak