Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

26 db találat

számítógépes hálózat Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3

Számítógépes hálózat Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Microsystel Bt.

  Microsystel Bt. - Számítógépes hálózat Budapest - Tudakozó.hu Microsystel Bt. - Számítógépes hálózat Budapest - Tudakozó.hu Microsystel Bt. - Számítógépes hálózat Budapest - Tudakozó.hu Microsystel Bt. - Számítógépes hálózat Budapest - Tudakozó.hu Microsystel Bt. - Számítógépes hálózat Budapest - Tudakozó.hu

  1031 Budapest, Vízimolnár u. 2-4.

  Cégünk a számítástechnika és a távközléstechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. KFKI Rendszerintegrációs Zrt.

  KFKI Rendszerintegrációs Zrt. - Számítógépes hálózat Budapest - Tudakozó.hu

  1135 Budapest, Hun u. 2.

  A KFKI Rendszerintegrációs Zrt a BCN Rendszerház, az ICON Zrt és a KFKI-LNX Hálózatintegrációs Zrt egyesülésével jött létre. Tevékenysége felöleli elődcégei valamennyi szolgáltatását, ami annyit jelent, hogy az IT Infrastruktúrához kötődő tanácsadás, tervezés, implementáció és üzemeltetés teljes skáláját képviseli. Gyártói kapcsolatai felölelik a világ vezető gyártóit, miáltal szinte valamennyi főbb IT infrastruktúrával kapcsolatos technológiában otthonosan mozog.Tulajdonosunkkal, a Magyar Telekom T-System...


  Részletek
 • 3. Pulse-Tronic Kft.

  Pulse-Tronic Kft. - Számítógépes hálózat Budapest - Tudakozó.hu

  1165 Budapest, Emma u. 2.

  Cégünk a Pulse-Tronic Kft. 1983-ban alakult. Jelenleg 6 fővel dolgozunk. Végigkövettük a számítógépek elterjedést Magyarországon és mindig napra készen gyártjuk a megfelelő kábeleket ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.


  Részletek
 • 4. GENIUS Computer Kft.

  1048 Budapest, Pácoló utca 16.

  A Genius Computer Kft-t 1996. februárjában alapították. Elsődleges tevékenységi köre kiegészítő programok fejlesztése és számítógépes hálózatok üzemeltetése.


  Részletek
 • 5. X-Ton Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  1063 Budapest, Bajnok u. 31.

  Számítástechnikai termékek, nyomtatási kellékanyagok díjmentes házhozszállítással. Internet, multimédia, webdesign.


  Részletek
 • 6. P-C Labs Bt.

  1012 Budapest, Kuny Domonkos u. 17.

  Cégünk a számítástechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. Target PC

  1084 Budapest, Miksa 18.

  A cég számítógépes hálózatok kialakításával, karbantartásával, teljeskörű szervizeléssel, weboldalak és intranetes rendszerek kialakításával foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Netlabor 2002

  1033 Budapest, Zab u. 1.

  Célunk olyan számítógéphálózatot adni a megrendelő kezébe, amely üzembiztos működést és hosszú élettartamot garantálva szolgálja ki egyedi igényeit, mindezt alacsony áron.


  Részletek
 • 9. LIAS-NETWORX Hálózatintegrációs Kft.

  1136 Budapest, Hun u. 2

  Az LNX küldetése:
  A hálózatépítés valamennyi rétegében a kor követelményeit minden szinten kielégítő rendszereket építsen, szolgáltatásokat nyújtson.


  Részletek
 • 10. Intra Network Kft.

  1146 Budapest, Cházár A. u. 5.

  Számítógépes hálózatok teljes kiépítése.


  Részletek