Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

számítástechnikai tartozék Budapest

kifejezésre
1

Számítástechnikai tartozék Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Orbitrade Kft.

  1138 Budapest, Budai út 100

  Cégünk számítástechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. LS Büro-4 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1081 Budapest, Köztársaság tér 22.

  Keressen bennünket, jól jár. Olcsón üzemeltetheti nyomtatóját, fénymásolóját. Ha tőlünk vásárol újragyártott kellékanyagot, piaci ár alatt értékesítjük a Pentium I-II számítógép-konfigurációt. Vállaljuk Canon fénymásolók felújítását, karbantartását, faxok, nyomtatók, PC-k javítását; 15.000 Ft felett Budapesten díjmentes kiszállás.


  Részletek
 • 3. 3D Hardver Kft.

  1212 Budapest, Táncsics M. u. 92

  Cégünk hálózatok tervezésével, kivitelezésével, illetve nyomtatók, monitorok, számítógépes konfigurációk kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik.


  Részletek
 • 4. 3D Computer Kft.

  1212 Budapest, Táncsics Mihály utca 92.

  Társaságunk tevékenységének kezdete még 1992-re nyúlik vissza, amikor a jelenlegi vezetőség két tagja megkezdte a mainál lényegesen szerényebb körülmények között számítástechnikai eszközök kiskereskedelmi forgalmazását egy korábbi nagy cég támogatásával.
  Néhány év alatt bebizonyosodott, hogy a megbízhatóság és a minőség meghozza eredményét, és a korábbi két főhöz csatlakozó újabb kollégával kiegészülve megalapítottunk első saját cégünket, a 3D Team Bt.-t. Cégünk Budapest XXI. kerületében saját üzlethelyisé...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak