Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

spagettéria Budapest

kifejezésre
1

Spagettéria Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Trattoria Venezia - Velence Vendéglő

  Trattoria Venezia - Velence Vendéglő - Spagettéria Budapest - Tudakozó.hu Trattoria Venezia - Velence Vendéglő - Spagettéria Budapest - Tudakozó.hu Trattoria Venezia - Velence Vendéglő - Spagettéria Budapest - Tudakozó.hu Trattoria Venezia - Velence Vendéglő - Spagettéria Budapest - Tudakozó.hu Trattoria Venezia - Velence Vendéglő - Spagettéria Budapest - Tudakozó.hu Trattoria Venezia - Velence Vendéglő - Spagettéria Budapest - Tudakozó.hu

  1085 Budapest, József krt. 85.

  Olasz étterem az utóbbi években sok nyílt Budapesten, ám olyan, amely tényleg Itália ízeit adja vissza, csak nagyon kevés van a fővárosban.

  Az egyik ilyen tradícionális vendéglátóhely a Trattoria Venezia, mely az eredeti olasz ízek mellett a velencei konyhából is nyújt kóstolót.

  A vendéglő stílusa tökéletesen sugallja az olasz és a mediterrán hangulatot. Az ajtón belépve egy kis kockaköves velencei utca látványa tárul elénk. A falakon Velencét ábrázoló képek teszik még hitelesebbé az összhatást. ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak