Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

sebészeti ellátás Budapest

kifejezésre
1

Sebészeti ellátás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SÜMEGHI ORVOSI KLINIKA

  1137 Budapest, Pozsonyi út 14.

  A SÜMEGHI ORVOSI KLINIKA 1991-ben alakult és azóta folyamatosan több ezer magánember és számos cég orvosi ellátását végzi sikeresen. Technikai felszereltségünk (ultrahang, EKG, labor), magasan képzett orvosaink szaktudása széles körű belgyógyászati, nőgyógyászati kivizsgálást, illetve kezeléseket tesznek lehetővé.


  Részletek
 • 2. Murmuczok Állatgyógyászati Centrum

  1184 Budapest, Lenkei u. 3.

  A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum és Patikát 1996-ban alapítottuk. Állatorvosi rendelőnk szép és korszerű környezetében egy jól képzett, fiatal állatorvos csapat baráti árakkal várja az állatokat és kedves állattartó vendégeinket. Öt állatorvos dolgozik azért, hogy az Ön kedvence mielőbb felépüljön, és mindig szívesen térjen be hozzánk.


  Részletek
 • 3. Szimba Állatorvosi Rendelő

  1165 Budapest, Diósy Lajos u. 43.


  Részletek
 • 4. Szent Rókus Kórház

  1085 Budapest, Gyulai Pál u. 2.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak