Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

rendszer audit Budapest

kifejezésre
1

Rendszer audit Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szenzor-Metrológia Metrológiai Tanácsadó és Tanusító Kft.

  Szenzor-Metrológia Metrológiai Tanácsadó és Tanusító Kft. - Rendszer audit Budapest - Tudakozó.hu Szenzor-Metrológia Metrológiai Tanácsadó és Tanusító Kft. - Rendszer audit Budapest - Tudakozó.hu

  1025 Budapest, Napsugár u. 4.

  A SZENZOR-METROLÓGIA Metrológiai Tanácsadó és Tanúsító Kft.-t 1997-ben alakítottuk a metrológiai ismeretek terjesztése céljából. A metrológia méréstan, vagy méréstudomány. Elveinek, módszereinek és normáinak tudatos és következetes alkalmazása biztosítja a mérési eredmények széles körű felhasználhatóságát, illetve kölcsönös elfogadhatóságát. A hazai szervezetek versenyképességének növeléséhez tiszta forrásból származó metrológiai és ehhez kapcsolódó minőségirányítási ismeretekkel kívánunk hozzájárulni....


  Részletek
 • 2. Nektor IT Security Kft.

  1051 Budapest, Vörösmarty tér 1.

  A Nektor IT biztonságtechnikai szolgáltatásával csökkentjük az informatikai rendszerek használatával fellépő kockázatot, biztosítjuk az információs rendszerek és adatok rendelkezésre állásának megfelelő szintjét, folyamatosan fejlesztjük az adott szervezet IT- biztonsági kultúráját.


  Részletek
 • 3. Citynet Hungary Tanácsadó Kft.

  1085 Budapest, Üllői út 2-4.

  A Citynet Hungary Tanácsadó Kft. a mai információs társadalom telekommunikációs igényeit kielégítő konzultációs szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak