Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

rakományrögzítés Budapest

kifejezésre
1

Rakományrögzítés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Empack Kft.

  Empack Kft. - Rakományrögzítés Budapest - Tudakozó.hu Empack Kft. - Rakományrögzítés Budapest - Tudakozó.hu Empack Kft. - Rakományrögzítés Budapest - Tudakozó.hu Empack Kft. - Rakományrögzítés Budapest - Tudakozó.hu Empack Kft. - Rakományrögzítés Budapest - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Hunyadi János u 162.

  Az EMPACK Kft rakományrögzítők és emelőeszközök forgalmazására alakult 1989-ben. A folyamatos bővülés eredményeképpen az alábbi termékeket kínáljuk:

  - Rögzítő légzsák, párnazsák
  - Rakományrögzítő heveder, rakományhatároló végzáró, spanyol zár
  - Tachográf írólap és szalag
  - Hulladékfogó háló, hulladékmegfogó háló, konténerháló
  - Emelőeszközök, műanyag emelőkötél és emelőheveder, pneumatikus emelőpárna
  - Csőelzáró párnák, csatornazáró gumidugó
  - Fényvisszaverő táblák és fényvisszaverő szalagok
  - Szo...


  Részletek
 • 2. Szigetcsúcs Exportcsomagoló, Termékgyártó és Szolgáltató Szövetkezet

  Szigetcsúcs Exportcsomagoló, Termékgyártó és Szolgáltató Szövetkezet - Rakományrögzítés Budapest - Tudakozó.hu Szigetcsúcs Exportcsomagoló, Termékgyártó és Szolgáltató Szövetkezet - Rakományrögzítés Budapest - Tudakozó.hu Szigetcsúcs Exportcsomagoló, Termékgyártó és Szolgáltató Szövetkezet - Rakományrögzítés Budapest - Tudakozó.hu Szigetcsúcs Exportcsomagoló, Termékgyártó és Szolgáltató Szövetkezet - Rakományrögzítés Budapest - Tudakozó.hu

  1211 Budapest, Weiss Manfréd u. 14.-Kisduna sor

  Cégünk több mint 40 év tapasztalattal és kitűnő referenciákkal rendelkezik.Vállaljuk gépek,berendezések,műszerek,festmények,porcelánétkészletek, stb. csomagolását egyedi méretek esetén is,légi,tengeri vagy közúti szállításra Kizárólag hőkezelt faanyaggal dolgozunk.A csomagolást telephelyünkön, vagy Megrendelő saját telephelyén végezzük,igény szerint. Magyarország egész területén a helyszíni felmérést térítésmentesen elvégezzük.Gyártunk fa- OSB- és farostládákat, egyedi méretű speciális raklapokat.Vállaljuk ...


  Részletek
 • 3. Volánpack Zrt.

  Volánpack Zrt. - Rakományrögzítés Budapest - Tudakozó.hu

  1108 Budapest, Kozma utca 4.

  A Volánpack Zrt. elődjét 1968-ban alapították. Fő feladata a szállítói csomagolások elkészítése volt. A rendszerváltás után, 1993-ban alakították át részvénytársasággá, a privatizáció 1995-ben történt, és az 1200 fős nehézkesen működő nagyvállalatból a piaci feltételekhez jobban alkalmazkodó 120 fős középvállalat lett. Jelenleg 100%-os magántulajdonban van. A Volánpack Rt. jelenleg is az egyik meghatározó szállítási csomagolással foglalkozó vállalat Magyarországon.

  A csomagolásokat a legkorszerűbb műszak...


  Részletek
 • 4. Metria Kft.

  1194 Budapest, Hofner A. u. 38-40.

  A METRIA Kft.-t 1993-ban alapították magyar magánszemélyek. Cégünk a kezdetektől fogva szállítási, ipari csomagolással foglalkozik és országszerte ismerté vált, mint egy megbízható partner a szállítási károk megelőzésében.


  Részletek
 • 5. Transzport Studium Kft.

  1185 Budapest, József Attila utca 42.

  Cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy a három évtizedes - nagyvállalatnál szerzett - közlekedés-szakmai tapasztalatainkat és oktatási gyakorlatunkat hasznosítva átadjuk ismereteinket, képezzük ki az ezt a szakmát választó hallgatóinkat. Előadóink mindegyike a szakmát régóta művelő, nagy gyakorlattal és elméleti ismerettel bíró szakember.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak