Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

21 db találat

ragasztószalag Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3

Ragasztószalag Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Active Budapest Kft.

  Active Budapest Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu Active Budapest Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu Active Budapest Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu Active Budapest Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu Active Budapest Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu Active Budapest Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu Active Budapest Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu

  1158 Budapest, Pestújhelyi út 37/a

  Cégünk, mely 1990-ben alakult, osztrák-magyar közös vállalkozás, több nyugat-európai és amerikai társaság viszonteladója. Ezeknek a cégeknek a termékeit importáljuk és a magyarországi piacon árusítjuk.


  Részletek
 • 2. PARAFIX Hungária Kft.

  PARAFIX Hungária Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu PARAFIX Hungária Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu PARAFIX Hungária Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu PARAFIX Hungária Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu PARAFIX Hungária Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu PARAFIX Hungária Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu PARAFIX Hungária Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu PARAFIX Hungária Kft. - Ragasztószalag Budapest - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Vegyész utca.17-25.

  Cégünk tömítőanyagok forgalmazásával, öntapadó termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Well-Pack Hungária Csomagolástechnikai Kft

  1165 Budapest, Benő u. 4

  Cégünk munkatársai évtizedes csomagolástechnikai tapasztalattal állnak az érdeklődők és a megrendelők szolgálatában. Ez jelenti a garanciát munkánk minőségére, vevőink magas szintű kiszolgálására.
  Gyorsan és rugalmasan meg tudunk felelni az Ön egyedi igényeinek is. Az évek során szerzett tapasztalat segíti a Well-Pack Hungária Kft. munkatársait abban, hogy a Megrendelő mindig a legjobb minőségű csomagolóanyagot és kiszolgálást kapja, a legnagyobb megelégedésére, melyet a folyamatosan növekvő megrendelések ...


  Részletek
 • 4. Pactiv Kft.

  1225 Budapest, Campona u. 1.

  A PACTIV CORPORATION 6 éve van jelen Magyarországon. Vállalatunk a Pactiv európai üzletpolitikájának megfelelően elsősorban védőcsomagolással foglalkozik, és a testvérvállalatoknál gyártott védőcsomagoló anyagokat forgalmazza a nagykereskedelemben.


  Részletek
 • 5. Andimtex Kft.

  1101 Budapest, Kőbányai út 30.

  Cégünk szállítói tevékenysége mellett, gyűjtőcsomagoláshoz szükséges anyagok teljes választékával áll az ÖN rendelkezésére.


  Részletek
 • 6. W-Ackermann Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1144 Budapest, Tihany utca 42/44.

  Árazó-, thermo-, vonalkódos és egyéb öntapadós címkék, kartonzáró ragasztószalagok.


  Részletek
 • 7. POLIMER Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Rt.

  1239 Budapest, Ócsai út 6.

  A Polimer 1960-ban kezdte meg működését. Több évtizedes gyakorlattal 1993-ban alakítottuk részvénytársasággá.
  Különböző műanyagok feldolgozása több évtizedes múltra tekint vissza, ezen kívül, a Társaság jelentős és nagy termékcsaládja a ragasztó- és szigetelő szalagok, valamint a speciális ragasztó szalagok gyártása és feldolgozása.
  Külföldi partnereink olyan világhírű cégek, amelyek termékei megfelelnek az ISO 9000 szabványainak és mindenkor a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik.
  Kiterjedt par...


  Részletek
 • 8. Farix Kft.

  1119 Budapest, Tétényi út 79.

  Cégünk ragasztástechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Variopack Kft.

  1239 Budapest, Ócsai út 6.

  Tevékenységi körét tekintve cégünk csomagolóanyagok gyártásával és kiszerelésével foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Alap-Tronik Kft.

  1077 Budapest, Jósika u.14.

  Az Alap-Tronik Kft. kifejezetten az elektronikai ipar kiszolgálására szakosodott kereskedelmi és szolgáltató cég. Kompromisszumok nélkül csak a legjobb minőségű termékeket forgalmazzuk, ennek érdekében minden beszállítónk rendelkezik ISO minoségbiztosítási rendszerrel.


  Részletek