Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

23 db találat

rövidáru Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3

Rövidáru Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. R-International

  1135 Budapest, Sz. László u. 60-64.

  Bontható vagy nem, műanyag vagy fém - ha cipzár, az R-Internetional széles méret- és színválasztékkal vár!


  Részletek
 • 2. Multi-Filament Kft.

  1183 Budapest, Nádasdy u. 9.

  Cégünk elasztikus termékek alapanyagaival és kellékanyagaival foglalkozik sportruházathoz.


  Részletek
 • 3. Text-Coop Kft.

  1184 Budapest, Lenkey u. 2-4.

  Cégünk méteráruval foglalkozik, varrást vállalunk. Iskolák, óvodák, intézmények, üdülők függönyözése, drapériák készítése. Megfizethető minőség, bőséges kínálat! Egyedi igények kielégítése közületeknek és a magánszférában egyaránt.


  Részletek
 • 4. EUROGOMB Kft.

  1142 Budapest, Tatai u.7.

  Tíz éve a gombforgalmazás és gyártás területén. Polyester, abs, fém, kagyló, urea, corozo, fa, perlux, teflon, és szakácsgombok. Anyagvágat szerinti színfestés. Szezononként új import gombok. Gyorsaság, megbízhatóság, rugalmasság.


  Részletek
 • 5. Hitec Kft.

  1119 Budapest, Fehérvári út 83-85.

  Biztonsági termékeink MABISZ által minősítettek és VPOP engedéllyel rendelkeznek. Termékeink nagy részét a SZABADALMI HIVATAL bejegyezte. Biztonságtechnikai termékek mellett műanyag rövidáru kellékek (gombok, csatok) gyártásával is foglalkozunk.


  Részletek
 • 6. Dekor Classic Lakástextil

  1072 Budapest, Dob utca 6.

  Eleganciától a luxusig nálunk mindent megtalál, ami otthonából hiányzik.


  Részletek
 • 7. Textil-Mix Kft.

  1135 Budapest, Reitter F. u. 46-48.

  Cégünk 1990-ben alakult meg három magyar tulajdonossal. Fő profilunk a munkaruha alapanyag forgalmazás. Országos vevőkörrel rendelkezünk. Kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el a szlovákiai Levitex munkaruházati alapanyaggyártó, a csehországi Pega rövidárugyártó és az Odetka cipőfűzőgyártó cégeknek.


  Részletek
 • 8. MTT 2001 Kft.

  1073 Budapest, Dohány u. 57/b

  Üzletünkben munkaruha és divatáru szövetek, cérnák, gumik, szaténszalagok és zsinórok kaphatók. Több mint 30 féle szín, többféle összetétel, széles választék. Termékeink KERMI minősítéssel rendelkeznek. Szöveteink 150 cm szélesek. Kérésre teljes anyag- és színmintát küldünk. Folyamatosan bővülő kínálat!


  Részletek
 • 9. Poltext Kft.

  1046 Budapest, Kiss Ernő u. 2.

  A Poltext Kft 1999 augusztusában alakult, mely 100%-ban magyar tulajdonban van és irányítását a tulajdonosok látják el. Tevékenységünk a Ruházati Kellékáru Kis és Nagykereskedelem több mint 3000 termék széles palettájával teljes mértékben kielégíti a divatáru készítőket, varrodákat, viszonteladókat, és nem utolsó sorban a háztartásokat. Az elmúlt évek következetes munkájának köszönhetően mára meghatározó szereplőjévé vált a Poltext Kft. a hazai rövidáru piacnak.

  Cégünk filozófiájának négy alappillére, me...


  Részletek
 • 10. Szántai Etikett Kft.

  1163 Budapest, Gordonka u. 14.

  Cégünk a vendéglátás területén tevékenykedik.


  Részletek