Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

pantone színkeverés Budapest

kifejezésre
1

Pantone színkeverés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. G.A.C.H.Kft.

  G.A.C.H.Kft. - Pantone színkeverés Budapest - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Budafoki út 111.

  A G.A.C.H. Kft. szita- és flexonyomtatáshoz kínál festékeket, segédanyagokat, illetve teljes körű szolgáltatást. Szitanyomó festékek, sablonkészítő anyagok, szitaszövetek és teljes vegyszerprogram forgalmazása. Állandó raktárkészlettel állunk vevőink rendelkezésére!


  Részletek
 • 2. Sericol Márka Kft.

  1089 Budapest, Korányi S. utca 3/b

  A Sericol 1978 óta forgalmazza szitafestékeit és segédanyagait Magyarországon. Az évek során sok új termékkel gazdagodott a Sericol termék portfoliója. A nagy elismerést az anyacég annak köszönheti, hogy a Sericolnál megtalálhatók a különböző nyomdai eljárásokhoz tartozó munkafolyamatok minden terméke. Így a segédanyagoktól a különféle festékekig, s a munka után nem kedvelt "takarításhoz" szükséges vegyszerek, melyek között már megtalálhatók a környezetbarát termékek is. Reméljük honlapunk segíteni fog Önne...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak