Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

20 db találat

nyomozás Budapest

kifejezésre
1 | 2

Nyomozás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Osc Kft.

  Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu Osc Kft. - Nyomozás Budapest - Tudakozó.hu

  1131 Budapest, Babér u. 35. (III/21)

  2002-óta szolgáljuk ki megrendelőinket, legyen az magán vagy céges ügyfél. Vállalunk felújítást-építést, nagyobb projektek befejező szakipari munkáit.

  Cégismertető

  A Zsalu AG Kft 2002-ben alakult, amely átalakult 2004-ben Osc & Ag kft-re és 2005-ben "egyesült" IFK Management Kft-vel, majd Osc Avila Kft- vel , Így mindannyian Osc Cégcsoporthoz tartoznak, eleget téve ezzel annak a náluk mind többször felmerülő Megrendelői igénynek, hogy az épületek kivitelezése, a jobb szervezhetőség és nagyobb hatéko...


  Részletek
 • 2. Perfect-Guard Kft.

  1146 Budapest, Thököly u. 46. III./17.

  Cégünk a biztonságtechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Carriere Biztonsági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

  1071 Budapest, Dózsa Gy. út 34.

  A Carriere Kft. céljául tűzte ki, hogy munkatársai a felhalmozott bűnügyi, szakmai ismereteket a gazdasági életben is kamatoztassák. Ugyancsak fő célunk, hogy magas színvonalon, speciális szakterületeken hasznosíthassuk magasan képzett szakambereink ismereteit. A tűz-, katasztrófa- és környezetvédelmen túl biztosítási nyomozás, biztonságtechnikai tanfolyamok és magánnyomozás is a területünk. Referenciáink között van a Magyar Posta, az Accor Pannónia Hotels, az Állami Nyomda és az Malév ZRt. is....


  Részletek
 • 4. Gold Global Security Kft.

  1062 Budapest, Aradi u. 30. II/12. a.

  Cégünk a biztonságtechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Őreb Vagyonvédelmi és Magánnyomozó Iroda

  1111 Budapest, Bartók Béla út 52.

  A biztonságtechnika területén vállalunk szerelést, telepítést, megfigyelést. Bizonsági szolgálatunk különlegessége az idegennyelvű (orosz, angol, kazaksz) recepciós szolgálat. Pénzkísérést repülőn is vállalunk.


  Részletek
 • 6. FINDER Magánnyomozói és Biztonsági Szolgáltató Bt.

  5300 Karcag, Szent István sgt. 17.

  Értesülések és céginformációk a leggyorsabban és a legmélyebben, exkluzív szerződéssel. Hatósági engedéllyel és felelősségbiztosítással rendelkezünk. Magyarországon itthon vagyunk, nemzetközi kapcsolataink kitágítják mozgásterünket; főként a volt Szovjetunió tagállamaiban vagyunk járatosak.


  Részletek
 • 7. Lex Magánnyomozó és Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft.

  1087 Budapest, Osztály u. 6-10. D. Iph.

  Cégünk a vagyonvédelem területén tevékenykedik. Kiemelkedő referenciáink: Mercedes-Benz - vagyonvédelem, Nyugdíjfolyósító Intézet - vagyonvédelem, Fővárosi Vízművek Rt. - riasztórendszer telepítés, Tshibo Magyarország Kft. - magánnyomozás (adósságbehajtás).


  Részletek
 • 8. Lex Kft.

  1087 Budapest, Osztály u. 6-10. D. Iph.

  Cégünk a vagyonvédelem területén tevékenykedik. Kiemelkedő referenciáink: Mercedes-Benz - vagyonvédelem, Nyugdíjfolyósító Intézet - vagyonvédelem, Fővárosi Vízművek Rt. - riasztórendszer telepítés, Tshibo Magyarország Kft. - magánnyomozás (adósságbehajtás).


  Részletek
 • 9. Perfect Loyd

  1118 Budapest, Otthon u. 21.

  Perfect Loyd Magánnyomozó Iroda - Cégünk magas színvonalon, kiváló szakemberekkel és a legmodernebb eszköztárral áll szolgálatára. Látogasson el weboldalunkra, és győződjön meg a cégünk biztosította szolgáltatás minőségéről. Állunk megrendelőink rendelkezésére mind a magánszféra, mind az üzleti élet terén. Komoly hírszerzési és rendőri tapasztalattal bíró nyomozóink mellett cégünk alkalmazásában állnak pszichológusok, grafológusok és igazságügyi szakértők is, cégvezetésünk kiterjedt kapcsolatrendszere pedig...


  Részletek
 • 10. Cordon-Team Vagyonvédelmi Kft.

  1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48.

  Cégünk vagyon- és személyvédelemmel, illetve nyomozással foglalkozik.


  Részletek