Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

nyílászáró alapanyag Budapest

kifejezésre
1

Nyílászáró alapanyag Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Grefa Kft

  Grefa Kft - Nyílászáró alapanyag Budapest - Tudakozó.hu

  1181 Budapest, Ipacsfa u.6.(Raktár)

  Ablak- és ajtófrízek, egyrétegű fatáblák forgalmazása. Lambéria- és hajópadlógyártóknak műszárított borovi és luc fűrészáru, asztalos minőségű borovi fűrészáru. Fenyőtábla, hajópadló- és lambéria-alapanyag, rétegragasztott fenyő, csomómentes fűrészáru, tömb, ablakalapanyag, belsőajtó-fríz, borovi fenyő.


  Részletek
 • 2. Platform Áruház - Üllői út

  1107 Budapest, Ceglédi út 1-3.

  2007 novemberében nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Újbudán, a XI. ker. Hunyadi János út 16. szám alatt a Saint-Gobain csoport profi építőanyag-, gép- és szerszám áruházláncának, a PLATFORMNAK a harmadik magyarországi üzlete.

  Az első Platform áruház 2002. áprilisától a X. ker. Üllői út és Ceglédi út sarkán (a Fészek áruház helyén) fogadja a mestereket, házépítőket és lakásfelújítókat, merőben új koncepciót alkalmazva a hazai kereskedelemben. A második áruház átadására 2004-ben került sor Budaörsön.
  ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak