Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

nemzetközi szállítmányozási és logisztikai képzés Budapest

kifejezésre
1

Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai képzés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Borraktár - Kobra 97 Bt.

  Borraktár - Kobra 97 Bt. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai képzés Budapest - Tudakozó.hu Borraktár - Kobra 97 Bt. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai képzés Budapest - Tudakozó.hu Borraktár - Kobra 97 Bt. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai képzés Budapest - Tudakozó.hu Borraktár - Kobra 97 Bt. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai képzés Budapest - Tudakozó.hu Borraktár - Kobra 97 Bt. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai képzés Budapest - Tudakozó.hu Borraktár - Kobra 97 Bt. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai képzés Budapest - Tudakozó.hu

  1106 Budapest, Jászberényi u 5.

  BORRAKTÁR!!Ahol a bor is jól érzi magát!
  REFERENCIÁK:

  Tokaj Kereskedőház ZRt

  Miskolci Likőrgyár Zrt

  VYLYAN Szőlőbírtok és Pincészet Rt

  VYLYAN Vinum Kft

  Első Magyar Borház

  Vinex Kft

  Dr. Szita és Fia Kft

  Csordás- Fodor Borház Somló

  Demeter Pincészet Eger

  Pannon Tokaj Kft

  Egervin

  Bulls Blood Bortársaság

  Tornai Pincészet

  Eurobor Kft


  Részletek
 • 2. Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda

  Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai képzés Budapest - Tudakozó.hu

  1151 Budapest, Sződliget u. 24-30.

  A foglalkoztatási esélyek növelése érdekében, a társadalmi-gazdasági változások figyelembevételével, a középiskolában tanulókat széles alapon nyugvó, biztos tudáshoz kell juttatnunk. Az intézményi összevonás eredményeként az általános és a középiskola együttműködésének köszönhetően tágabb lehetőségeket biztosíthatunk a nálunk tanuló diákok számára céljaik elérése érdekében.
  Bővebb felvilágosításért kérem kattintson weblapcímünkre!


  Részletek
 • 3. C. Service Szolgáltató és Kereskedelmi Kft

  1239 Budapest, Európa utca 4.

  Az egyre inkább globálissá váló határok nélküli világkereskedelem, rendkívül széles választási lehetőségeket kínál a szükségletek kielégítéséhez. A vevők az áru-, szolgáltatás megválasztásakor a hangsúlyt a kitűnő minőségre, a környezeti értékek megóvására és a költséghatékonyságra helyezik. Ezen tulajdonságok biztosítása nélkül, mind a hazai mind az európai piacon egyre kevesebb eséllyel lehet tartós sikereket elérni.

  A C.service Kft. 1991-ben alakult meg, azzal a céllal, hogy ügyfeleink részére minden...


  Részletek
 • 4. Tansped Speditőrképző Iskola és Oktatási Központ Kft.

  1151 Budapest, Szőcs Bertalan u. 54.


  Részletek