Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

női fürdőruha Budapest

kifejezésre
1

Női fürdőruha Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Happy Divatáru Kereskedelmi Kft.

  Happy Divatáru Kereskedelmi Kft. - Női fürdőruha Budapest - Tudakozó.hu

  1089 Budapest, Elnök u. 1. 4.lph.

  A Happy Divatáru KFT 1992- ben alakult. A cég elsősorban esernyők nagykereskedelmével foglalkozik, mint a német Happy Rain Würflingsdobler GmbH cég kizárólagos magyarországi képviselője. A Happy Rain Würflingsdobler GmbH ma Európa egyik legjelentősebb esernyőgyártó és forgalmazó cége. A cég központja Simbachban /Németország/ van, ahol 14000m2 raktár és üzemcsarnok áll rendelkezésre. Hongkongban és Dél-Kínában összesen 3000 embert foglalkoztatnak. A kiválló és ismert márkák forgalmazása megköveteli a folyama...


  Részletek
 • 2. Bamuti Kft.

  1182 Budapest, Somlókert u. 46.

  Fürdőruháink Bahama, fehérneműink Misty márkanéven kerülnek forgalomba. Termékeink kiváló minőségű olasz, francia, német, osztrák alapanyagokból, világszínvonalú gépek segítségével készülnek magyarországi gyárainkban.


  Részletek
 • 3. Felina Hungária Kft.

  1042 Budapest, József A. u. 94-100.

  A Felina Hungária Kft. a Felina márkajelzésű, kitűnő minőségű fehérneműk és fürdőruhák gyártója és forgalmazója. Alakformáló fehérneműk nagy méretekben is! Divatos, kényelmes, bőrbarát alapanyagokból készült fürdőruhák és fehérneműk széles választéka.


  Részletek
 • 4. Ginger Text Kft

  1223 Budapest, Hanna u. 6.

  Cégünk fürdőruhagyártással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Anita-Hungária Gyógyászati és Rehabilitációs Segédeszköz Kereskedelmi Kft.

  1123 Budapest, Kékgolyó u. 22.

  Nőknek, nőkért minden élethelyzetben!


  Részletek
 • 6. OTTO Katalógusáruház

  1034 Budapest, Róbert Károly körút 59

  Az OTTO Katalógusáruház Kft. 1992 óta a legnagyobb forgalmat lebonyolító csomagküldő kereskedelmi csoport magyarországi leányvállalata. Célunk, hogy a vásárlást kellemessé és kényelmessé tegyük a katalógusok kiküldése által.
  Általános vásárlási információkOTTO Katalógusáruház Kft. Telefon: (06-1) 436-3700
  1320 Budapest Ezen a telefonszámon hétköznap 8?20, szombaton 8?15 óra között nemcsak rendelhet, hanem megrendelésével kapcsolatos minden kérdésére is készséggel válaszolunk.
  e-mail: rendeles@otto.hu...


  Részletek
 • 7. STREAM International Kft.

  1185 Budapest, Kassa utca 144.

  A Stream International Kft. női-, férfi- és gyermek fürdőruhák és egyéb "beachwear" termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 8. My77 - Lifestyle and Crazy

  1067 Budapest, Teréz krt. 33.


  Részletek
 • 9. NATALIYA Óbuda

  1035 Budapest, Vörösvári út 7


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak