Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

marketingkutatás Budapest

kifejezésre
1

Marketingkutatás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. NRC Internet Marketing Tanácsadó és Piackutató Kft.

  1139 Budapest, Petneházy utca 52. (Juliánusz Irodaház)

  Az NRC az első független internetkutató és teljeskörű piackutatási szolgáltatást nyújtó hazai cég, amely az internetes kutatásokon túl a média- és a telekommunikáció területén is nagy tapasztalatokkal rendelkezik.
  További linkjeink: www.netmonitor.hu, www.netpanel.hu


  Részletek
 • 2. Catro Vezetői Tanácsadó Kft.

  1061 Budapest, Andrássy út 35.

  Cégünket a Catro Vezetői Tanácsadó Kft.-t az egyik legjelentősebb osztrák személyzeti tanácsadó cég, a Catro Management Services GmbH. és a több évtizedes múltra visszatekintő Szenzor Szervezési Vállalat alapította, melynek 30 éves tapasztalata van a vezetői tanácsadás, illetve a tréningek szervezése területén. Az általunk ajánlott szolgáltatás ügyfeleink részére nemcsak nagyobb biztonságot jelent leendő munkatársak kiválasztását illetően, hanem jelentős időt és pénzt takaríthatnak meg általa....


  Részletek
 • 3. TGI Magyarország Kft.

  1062 Budapest, Aradi u. 8/10.

  Cégünk marketing-, piac-, média- és reklámkutatással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Manta Marketing Bt.

  1224 Budapest, III. utca 13.

  A Manta Marketing 1991-ben alakult műszaki kutató-fejlesztő cég marketing tevékenységének koordinálására.


  Részletek
 • 5. Épinform Kft

  1082 Budapest, Vajdahunyad u. 13.

  Tevékenységünk középpontjában üzleti információk gyűjtése, feldolgozása, tárolása és továbbítása áll. Ezen tevékenységek során komoly tapasztalat halmozódott fel nagy tömegű adat és információ számítógépes kezelésében, feldolgozásában. Az építőipari és az építési piachoz kapcsolódó vállalkozóknak napi segítséget jelent a munkához jutásban az A.B. PROJEKTINFORMÁCIÓS RENDSZER, melyből várható építési feladatokról kaphatnak tájékoztatást. Egyedülálló, saját know-how az alapja az immár tizedik éve működő szolgá...


  Részletek
 • 6. Human Profil Kft.

  1052 Budapest, Bécsi u. 3.

  Cégünk személyzeti tanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 7. LHS Consulting Kft.

  1136 Budapest, Herzen u. 6.

  Az LHS Consulting teljeskörű marketingszolgáltatást nyújt.


  Részletek
 • 8. Mareco Marketingkutató Kft.

  1146 Budapest, Thököly út 172.

  A Mareco Marketingkutató Kft. a Gallup Austria leányvállalataként 1989-ben jött létre. A Mareco azonkívül, hogy a hasonnevű társvállalatokkal Közép- és Kelet- Európában láncot alkot, a Gallup International-nek, a világ legnagyobb kutatási hálózatának magyarországi képviselője. Az elmúlt tíz évben a Mareco figyelemreméltó pozíciót foglalt el a marketingkutatás hazai piacán.


  Részletek
 • 9. Nádor és Társa Marketing Tanácsadó Iroda

  1112 Budapest, Gulyás u. 27.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak