Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

művészeti alkotás Budapest

kifejezésre
1

Művészeti alkotás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Miklya Gábor szobrászművész

  1072 Budapest, Nagydiófa u. 9. fsz. 2.

  Miklya Gábor szobrászművész vagyok, alkotásaimat tekintse meg weboldalamon.


  Részletek
 • 2. Kun Zsolt festőművész

  1143 Budapest, Cserei u. 6.

  Csendéletet, tájképeket festek.


  Részletek
 • 3. Macskássy Galéria

  1067 Budapest, Teréz krt.33.

  Macskássy Izolda, híres korondi család tagjaként, Marosvásárhelyen született, 1945. január 10-én. Édesanyja, Kovács Izabella élvonalbeli sportoló â?? vívásban, lovaglásban, repülésben, teniszben, úszásban és a téli sport szakágakban is kiváló â?? volt. Édesapja, Macskássy Miklós magyar királyi tisztként szolgált. Képzőművészeti tanulmányait Erdélyben, majd romániai ösztöndíjjal Ausztriában, Bulgáriában és Lengyelországban végezte. 1961 óta él Magyarországon, itt diplomázott 1968-ban, majd 1971-ben megkapta ...


  Részletek
 • 4. INVENTÁR Kft.

  1068 Budapest, Városligeti fasor 38.

  A munkavállalói érdekvédelmen túl a szakszervezet oktató stúdiót működtet és internetes munkaközvetítést is kezdeményez.


  Részletek
 • 5. Merz Ház

  1095 Budapest, Ipar u. 3.

  A Merz Ház a kortárs művészeteknek ad otthont; képzőművészet, színház- és zeneművészet, irodalmi estek, nemzetiségi, kisebbségi, határon túli művészek bemutatóhelye, amelynek elsődleges célterülete az avantgarde, az under-ground és az alternatív művészet. Másik tevékenységünk a magyarországi nemzetiségek és a határon túli magyarság könyvellátásának biztosítása.


  Részletek
 • 6. Maniera Galéria

  1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 79.

  Cégünk művészeti galériát üzemeltet.


  Részletek
 • 7. Morvay László grafikus

  1239 Budapest, Grassalkovich u. 157.


  Részletek
 • 8. Keresztes Zsuzsa

  1113 Budapest, Kökörcsin u. 9.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak