Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

lelkisegély Budapest

kifejezésre
1

Lelkisegély Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bethesda Kórház Alapítvány

  Bethesda Kórház Alapítvány - Lelkisegély Budapest - Tudakozó.hu Bethesda Kórház Alapítvány - Lelkisegély Budapest - Tudakozó.hu Bethesda Kórház Alapítvány - Lelkisegély Budapest - Tudakozó.hu Bethesda Kórház Alapítvány - Lelkisegély Budapest - Tudakozó.hu Bethesda Kórház Alapítvány - Lelkisegély Budapest - Tudakozó.hu

  1146 Budapest, Bethesda u. 3-5

  A Bethesda Gyermekkórház egyike azon kevés intézményeknek, akik az égési sérült gyermekeket tudják fogadni. Európai hírű orvosaink több szakterületen várják a kis betegeket. Epilepszia-osztályunk bevezetése különlegesen hiánypótló volt. Audiológiai gépeinket, vizsgálatainkat más kórházakból érkező kis betegeink is ki tudják használni. A kórházat a Magyarországi Református Egyház üzemelteti, további anyagi segítséget nyújt a kórház alapítványa a Bethesda Kórház Alapítvány!

  Bethesda Kórház Alapítvány
  114...


  Részletek
 • 2. Agapé Gyülekezet

  1181 Budapest, Kondor Béla Sétány 18.

  Az Agapé Gyülekezet egy államilag elismert KERESZTÉNY egyház.
  Központja Budapesten, Pestszentlőrincen van. Az egyházközpont egyben az alapító Pestlőrinci Agapé Gyülekezet székhelye is. Több további taggyülekezete található Budapesten és több vidéki helységben.


  Részletek
 • 3. Gyors Újrakezdésért Kht.

  1068 Budapest, Benczúr u. 42.


  Részletek
 • 4. Lelkisegély Szolgálat

  1111 Budapest, N/A


  Részletek
 • 5. Fővárosi Pedagógiai Intézet

  1088 Budapest, VAS U. 10.


  Részletek
 • 6. Háttér Társaság a Melegekért

  1554 Budapest, Pf. 50.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak