Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

20 db találat

lapostető-szigetelés Budapest

kifejezésre
1 | 2

Lapostető-szigetelés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Izolit Kft.

  Izolit Kft. - Lapostető-szigetelés Budapest - Tudakozó.hu Izolit Kft. - Lapostető-szigetelés Budapest - Tudakozó.hu Izolit Kft. - Lapostető-szigetelés Budapest - Tudakozó.hu Izolit Kft. - Lapostető-szigetelés Budapest - Tudakozó.hu Izolit Kft. - Lapostető-szigetelés Budapest - Tudakozó.hu Izolit Kft. - Lapostető-szigetelés Budapest - Tudakozó.hu Izolit Kft. - Lapostető-szigetelés Budapest - Tudakozó.hu Izolit Kft. - Lapostető-szigetelés Budapest - Tudakozó.hu

  1213 Budapest, Vitorlás u. 26/A

  Az 1991-ben alapított, s 5 évvel később már családi vállalkozásként működő Izolit Kft. szolgáltató profilja ma is a különböző épületek, intézmények csővezetékrendszerének hőszigetelését, fődémszerkezetének szigetelését, burkolását foglalja magában. Az eltelt idő alatt számos közületi intézmény, valamint magán tulajdonban lévő szállodák, lakások karbantartásában, felújításában, valamint új építkezéseken működtünk közre. Referencia munkáinkon kívül cégérünk a szakmában eltöltött több mint 40 év tapasztalata, ...


  Részletek
 • 2. Freestar Bt.

  1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 5-7.

  Cégünk hanglemez kiadással és tetőszigeteléssel foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Kuz Alpin Bt.

  1124 Budapest, Fürj u. 1-3.

  Cégünk több éves szakmai tapasztalattal áll az Önök rendelkezésére teljes körű és részleges homlokzat felújítással, tetők karbantartásával, különféle épületlakatos munkákkal, alpintechnika alkalmazásával. Törekvésünk, a minőségi munka mellett a biztonság és az emberi kapcsolatok megtartása, megrendelőinkkel és a társasházak lakóival egyaránt. Tisztelettel: egy emberközeli cég.


  Részletek
 • 4. Hydropont Hungária Kft.

  1123 Budapest, Kékgolyó u. 17.

  Cégünk a szigeteléstechnika terén foglalatoskodik.


  Részletek
 • 5. Dual Line Bau Kft.

  1615 Budapest, Pf.:301

  A Dual Line Bau Kft. 2000-től elsősorban generálkivitelezéssel foglalkozik. Vállalkozásunk fő profilja családi házak építése.


  Részletek
 • 6. Tefcote Hungaria Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

  1212 Budapest, II. Rákóczi F. út 146.

  Cégünk padlóburkolatokat, élelmiszerfeldolgozó iparban használatos padlóburkolatokat, vezetőképes (antisztatikus) padozatburkolatokat, műgyanta padozatotokat készít és telepít, valamint betontöréseket, egyenetlenségeket pótol.
  www.tefcote.co.hu


  Részletek
 • 7. Buildtrade Kft.

  1163 Budapest, Farkasfog u. 14.

  Cégünk az építőipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 8. ISOLA Budapesti Fedéllemezgyár Kft.

  1201 Budapest, Helsinki út 63.

  A vállalat 1865 óta foglalkozik a csapadékvíz elleni szigetelőanyagok gyártásával. A több, mint 100 éves tapasztalat és a folyamatos fejlesztő- és kutatómunka eredményeként ma a legkorszerűbb bitumenes fedél- és vízszigetelő lemezeket gyártjuk vásárlóink részére. Mind hagyományos, mind korszerű 1 vagy 2 rétegben alkalmazandó modifikált bitumenes vízszigetelő lemezek találhatóak meg kínálatunkban.


  Részletek
 • 9. Speleo Technik Kkt.

  1013 Budapest, Alagút u. 1.

  Alpinista, barlangász, búvár tevékenység alkalmazása a technika, sport és a szórakoztatóipar minden területén.


  Részletek
 • 10. Alpin Technika.Com Kft.

  1047 Budapest, Attila u. 81.

  Cégünk alpintechnikával foglakozik, legfőképpen az építőipar területén.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak