Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

lakodalmi torta Budapest

kifejezésre
1

Lakodalmi torta Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Notre Domus Kft.

  Notre Domus Kft. - Lakodalmi torta Budapest - Tudakozó.hu Notre Domus Kft. - Lakodalmi torta Budapest - Tudakozó.hu Notre Domus Kft. - Lakodalmi torta Budapest - Tudakozó.hu Notre Domus Kft. - Lakodalmi torta Budapest - Tudakozó.hu Notre Domus Kft. - Lakodalmi torta Budapest - Tudakozó.hu Notre Domus Kft. - Lakodalmi torta Budapest - Tudakozó.hu Notre Domus Kft. - Lakodalmi torta Budapest - Tudakozó.hu

  1223 Budapest, Kápolna u. 31.

  A Kft.-t 1990. évben alapítottuk. Fő profilunk esküvők, rendezvények megszervezése, lebonyolítása. Az elmúlt 16 esztendőben mintegy 40.000 esküvő lebonyolításában vettünk részt. Így igen nagy tapasztalattal bírunk.

  Cégünk azon kevesek egyike, akik teljes körű szolgáltatást nyújtanak, ha valaki minket bíz meg esküvőjének vagy egyéb rendezvényének lebonyolításával, időt, fáradságot és legfőképpen pénzt takarít meg.

  Esküvőjét kb. kettő óra alatt megszervezzük, Önnek nincs más feladata, mint ruhát pr...


  Részletek
 • 2. Miszter Muki Cukrászda Bt.

  Miszter Muki Cukrászda Bt. - Lakodalmi torta Budapest - Tudakozó.hu

  1085 Budapest, Somogyi Béla u. 17.

  A Muki Cukrászda már 15 éve segít kisebb és nagyobb cégeknek, vállalatoknak a céges bulik, születésnapi partik, évzáró karácsonyi rendezvények feldobásában, a kreatív torták elkészítésével Az elmúlt 15 évben rengeteg kis- és középvállalkozás mellett alábbi cégek tiszteltek meg bizalmukkal, és váltak törzsvásárlóinkká: (a lista a teljesség igénye nélkül készült!)


  Részletek
 • 3. Gina Cukrászda

  1122 Budapest, Daróci u. 2

  Első üzletünket 1986-ban nyitottuk Gina Cukrászda néven a Városmajorban. Ezzel párhuzamosan az akkori Édességbolt Vállalat üzleteibe kezdtük szállítani édes és sós aprósüteményeinket, majd ezt a tevékenységet kiterjesztettük más viszonteladói körökben is. Cégünk viszonteladással több, mint 10 éve fogalakozik. Kisebb cukrászdák, büfék, rendezvényszervező cégek és más egyéb kis üzletek számára szállítjuk termékeinket város szerte.


  Részletek
 • 4. Sugar!

  1042 Budapest, Petőfi Sándor.u.35.

  A sütemény- és tortakészítésről alkotott képünk határait feszegeti a SUGAR!, ahogy a tradicionális ízeket új formába csomagolja. A merész kézmozdulatok mégis biztos szaktudással párosulnak: egy többgenerációs cukrászda pezsdíti fel fiatalos, lendületes életérzéssel a hazai cukrászkultúrát. Kreatív csapata a folyamatos megújulást tartja szem előtt, míg szakképzett cukrászaik az állandó minőségre ügyelnek. Receptjük nem titkos: fogj valami finomat, szórj rá egy kis bohém kandírt, forgasd meg a divat cukormázá...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak