Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

laborüveg Budapest

kifejezésre
1

Laborüveg Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ranyák Üvegtechnika anno 1967

  Ranyák Üvegtechnika anno 1967 - Laborüveg Budapest - Tudakozó.hu Ranyák Üvegtechnika anno 1967 - Laborüveg Budapest - Tudakozó.hu Ranyák Üvegtechnika anno 1967 - Laborüveg Budapest - Tudakozó.hu Ranyák Üvegtechnika anno 1967 - Laborüveg Budapest - Tudakozó.hu Ranyák Üvegtechnika anno 1967 - Laborüveg Budapest - Tudakozó.hu Ranyák Üvegtechnika anno 1967 - Laborüveg Budapest - Tudakozó.hu

  1094 Budapest, Tompa u. 15/b

  1967 óta "igyekszem minden kivánság és panasz ügyben úgy eljárni mintha a magam ügyeit intézném".

  Cégünk 1967 -ota üvegtechnikával foglalkozik. Termékeink palettáján éppúgy megtalálhatóak a borászati és műszaki üvegfelszerelések, mint az egészségügyi és díszműáru.Üveggel ne legyen gondja Ranyák üvegtechnika megoldja


  Részletek
 • 2. Dialab Kft.

  Dialab Kft. - Laborüveg Budapest - Tudakozó.hu

  1028 Budapest, Pasaréti út 31.

  A Dialab Kft. az ausztriai DIALAB G.m.b.H. magyarországi leányvállalataként jött létre 1990-ben. Cégünk fő feladatának tekinti a kórházi diagnosztikai, kutatóintézeti és ipari laborok színvonalas ellátását.


  Részletek
 • 3. Cservenyi és Fiai Kft.

  1161 Budapest, Rákosi út 86.

  Cégünk 1979 óta működik családi vállalkozásként. Referenciánk pl. az EGIS Rt., amelynek teljes hőmérő igényét mi elégítjük ki. Még olyan speciális ipari hőmérőkkel is foglalkozunk, melyek teljes hossza eléri a három métert.


  Részletek
 • 4. Schott Glas Export

  1016 Budapest, Tündérlaki mélyút 4.

  A Schott évtizedek óta ismert a nemzetközi piacokon az elektronikus és más különleges készülékekhez gyártott speciális üvegeiről és üveg-fém forrasztásairól.


  Részletek
 • 5. AA Labor Kft.

  1078 Budapest, Marek József u. 3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak