Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

kutyakiállítás Budapest

kifejezésre
1

Kutyakiállítás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete

  1114 Budapest, Tétényi út 128/b-130.

  Kevesen tudják még, hogy az utóbbi években jelentos reformok indultak meg a magyarországi ebtenyésztés területén.
  Azzal, hogy az állattenyésztési törvény hatálya kiterjed a kutyára is újszeru, az EU kívánalmaknak is megfelelo rendeletek láttak napvilágot. Elsosorban a modern világ ma már tudományosan igazolt állategészségügyi, génmegorzési és progresszív tenyésztés célját szolgáló érdekek kaptak prioritást.A rendeletnek megfeleloen a mezogazdasági kormányzat minisztere 2002-ben kijelölte Szövetségünket enn...


  Részletek
 • 2. Kőbányai Happy Dog Kutyaiskola

  1108 Budapest, Hangár u. 2.

  Iskolánk kultúrált, színvonalas környezettel várja a kutyák szerelmeseit. 1989-es megalakulásunk óta munkálkodunk a kultúrált kutyatartás népszerűsítésén. Legyen kutyád jólnevelt! Szaktanácsadás, engedelmesség, agility, őrző-védő, versenysport, térítésmentes kölyökóvoda, mesterkiképzők, vizsgázott segédek segítségével. Nyitvatartás: kedd, csütörtök 17-19h, szombat 15-18h, vasárnap 9-12h.


  Részletek
 • 3. Hungária Dog Club

  1171 Budapest, Pásztorfalva u. 43.


  Részletek
 • 4. MEOE Hungária Pumi Klub

  1116 Budapest, Tétényi út 128/b - 130.


  Részletek