Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

15 db találat

konszekutív tolmácsolás Budapest

kifejezésre
1 | 2

Konszekutív tolmácsolás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Contigo Fordítóiroda

  Contigo Fordítóiroda - Konszekutív tolmácsolás Budapest - Tudakozó.hu Contigo Fordítóiroda - Konszekutív tolmácsolás Budapest - Tudakozó.hu

  1113 Budapest, Bartók B. u. 9.

  Angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, holland, dán, finn, orosz, szlovák, cseh, lengyel, horvát, szerb és román nyelvről magyarra, illetve magyar nyelvről a felsorolt nyelvekre és idegen nyelvről idegen nyelvre bármely párosításban, rövid határidővel készítünk magas színvonalú fordításokat.


  Részletek
 • 2. Concorde Szolgáltató és Tanácsadó Bt.

  Concorde Szolgáltató és Tanácsadó Bt. - Konszekutív tolmácsolás Budapest - Tudakozó.hu

  1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 88

  Cégünk fordítással, tolmácsolással, illetve nyelvoktatással foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Intercontact Budapest Kft.

  1054 Budapest, Hold u. 15.

  Fordítóirodánk elsősorban a gazdasági, pénzügyi-számviteli, marketing, számítástechnikai, jogi, oktatási, környezetvédelmi, szállítmányozási területeket tekinti erősségének.


  Részletek
 • 4. Skrivanek Magyarország Fordító- és Tolmácsolóiroda Kft.

  1051 Budapest, Nádor u. 15.

  A Skrivanek a kelet-közép-európai piac vezető fordító és lokalizációs szolgáltatója. A világ 47 városában irodákkal rendelkező cég a régió legnagyobb lokalizációs vállalkozása. a Skrivanek páratlan lokalizációs erőforrásokkal rendelkezik közép-kelet-európai nyelvekhez. A Skrivanek Translation 1994-ben, Prágában alakult. A vállalat azóta több mint 300 alkalmazottat foglalkoztat Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában. a rohamos fejlődés annak köszönhető, hogy a vállalat különös fontosságot tulajdonít a legmo...


  Részletek
 • 5. L.C. Bt.

  1026 Budapest, Rügy utca 12.

  Az L.C. Betéti Társaság 1990-ben alakult, elsősorban tolmácsolási, fordítási feladatok ellátására, illetve ezen tevékenységek szervezésére.


  Részletek
 • 6. INTERLEX Communications Kft.

  1013 Budapest, Attila út 6

  Az INTERLEX Communications Kft.? megalakításával az alapítók és együttműködő partnerek - többéves szakmai kapcsolatukra és gyakorlatukra építve - egy rugalmas és hatékony szervezet létrehozását tűzték ki célul, mely a lehető legmagasabb szinten képes kielégíteni az ügyfelek igényeit különböző, ám egyre inkább kapcsolódó területeken.
  A cég alapítója és ügyvezető igazgatója, Lawani Alex, 1992 óta szabadúszó szinkrontolmács-szakfordítóként és kommunikációs szakemberként tevékenykedett, mely vállalkozás az IN...


  Részletek
 • 7. Magna Lingua

  1011 Budapest, Fő utca 42.

  Cégünk nyelvoktatással, üzleti tréningközpont üzemeltetésével foglalkozik.


  Részletek
 • 8. EDIMART Tolmács- és Fordítóiroda Kft.

  1118 Budapest, Köbölkút u. 4.

  ?Ha ajánlatkérésében hivatkozik a Tudakozó.hu-ra, egyszeri kedvezményben részesítjük!?
  Irodánk a 2007-es évben összesen 37 nyelven dolgozott, közel 250 fordító és tolmács segítségével.
  Munkáink nagy részét visszatérő megbízóinknak köszönhetjük, mint például: Red Bull Magyarország Kft., LG Electronics Magyar Kft., ING Biztosító Zrt., Magyar Határőrség Országos Parancsnoksága, Konica Minolta Magyarország Kft., Sanoma Budapest Kft., de mi biztosítottunk 54 szinkrontolmácsot 5 nyelvpárban a májusban Budapest...


  Részletek
 • 9. Makk Levente egyéni vállalkozó

  1192 Budapest, Dobó Katica u. 112.

  A vállalkozás német fordítással, illetve tolmácsolással foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Multi-Lingua Kft.

  1011 Budapest, Bem rakpart 26.

  A MULTI-LINGUA Kft. alakulásától kezdve 100%-os magántulajdonban van. A 12 főnyi állandó alkalmazottat foglalkoztató cég havonta kb. 80 külső fordító munkáját szervezi, illetve biztosítja a megrendelők igényei szerinti szolgáltatásokat.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak