Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

kirakatrács Budapest

kifejezésre
1

Kirakatrács Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Grédics Kft.

  Grédics Kft. - Kirakatrács Budapest - Tudakozó.hu

  1173 Budapest, Pesti út 237.

  Vállalkozási tevékenységünket 2000. februárjában árnyékolástechnikai termékek gyártásával kezdtük meg. Cégünk által kínált komplex kültéri illetve belső árnyékolás új mércét állított a napfény elleni védelemben.



  Az általunk gyártott termékek megszűrik a fényt és magas hővédelmet biztosítanak. Elektromos kivitelben is készítjük termékeinket. Cégünk szakmailag magasan képzett, stabil törzsgárdára épül, amely képes lépést tartani az egyre erősödő szakmai és piaci kihívásokkal. Minőségi tanúsítvánnyal re...


  Részletek
 • 2. Kocsi és Társai Kft.

  1043 Budapest, Munkásotthon u. 61.

  Cégünk elektronikus vagyonvédelmi szereléssel és karbantartással foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Alulux - Parador Kft.

  1149 Budapest, Róna u. 103/b.

  Nem elég, ha egy épület emberi tartózkodásra alkalmas és esztétikus, biztosítania kell a lakók megfelelő védelmét is. Ennek szellemében a német ALULUX gyár nemcsak egyre növekvő biztonsági igényeket tartja szem előtt, hanem az építőipari fejlődését is figyelemmel kíséri.
  A Parador Kft. az Alulux termékek kizárólagos Magyarországi képviselőjeként viszonteladói, forgalmazói számára széles körben nyújt támogatást a termékek értékesítésében. Rendszeres tréningeket, szakmai bemutatókat tart, mindemellett ellátj...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak