Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

kapcsolóóra Budapest

kifejezésre
1

Kapcsolóóra Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Elektro-Kamleithner Kft.

  1214 Budapest, Rákóczi Ferenc út 189.

  Cégünk öt neves német gyártó kizárólagos magyarországi vezérképviselete. Célunk a minőségi termékeket megismertetni a magyar vásárlóközönséggel. Főbb termékköreink: BERKER- kapcsolócsaládok, installációs rendszerek és épületfelügyeleti rendszerek, DOEPKE - életvédelmi relék, alkonykapcsolók és mágneskapcsolók, THEBEN - kapcsolóórák és termosztátok, WALTHER - CEE ipari csatlakozók és PROCON sokpólusú nehézcsatlakozók, RITTO - digitális audio- és videokaputelefon-rendszerek. (További információkat a www.doepk...


  Részletek
 • 2. Gali-Na Elektro Bt.

  1147 Budapest, Telepes u.1/a.

  Fő tevékenységünk külföldi villamossági termékeket gyártó cégek magyarországi képviselete.


  Részletek
 • 3. Magév-Rainbow Kft.

  1054 Budapest, Báthory u. 3.

  Cégünk elektronikai és villamos eszközök, műszerek, kiegészítők kereskedelmével foglalkozik. Kérjük tekintse meg árlistánkat a weboldalunkon!


  Részletek
 • 4. Architechnik Kft.

  1046 Budapest, Kiss Ernő u. 1-3.

  Cégünk, az Architechnik Kft. 2003. szeptember 3.-án alakult. Korábban Talen-Tem Kft. Architechnik Mérnöki iroda néven foglalkoztunk épületautomatizálási rendszerek forgalmazásával, kivitelezésével. A Talen-Tem Kft. családi vállalkozásként indult 1993-ban. Az Architechnik Mérnöki iroda fantázia néven működő ágazat 2000 februárjában kezdett foglakozni a belga Niko cég termékeinek hazai kizárólagos forgalmazásával. 2003-ban az ágazat a korábban említett tevékenység folytatásával kivált a Talen-Tem Kft.-ből, íg...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak