Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

kőzetgyapot Budapest

kifejezésre
1

Kőzetgyapot Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Cédrus 93 Kft.

  Cédrus 93 Kft. - Kőzetgyapot Budapest - Tudakozó.hu

  1146 Budapest, Hungária krt. 192.

  Vállalkozásunk 1993-ban alakult. Kínálatában a hagyományos építőanyagok és a korszerű technológiák anyagai egyaránt megtalálhatók.


  Részletek
 • 2. Warm Kft.

  1163 Budapest, Nagyicce sor 4.

  A cég 1990-ben alakult fiatal mérnökökből. Épületgépészeti berendezések korszerű, európai színvonalú hőszigetelésével, hangszigetelésével, a tervezési feladatok ellátásával, szakvélemények készítésével és szaktanácsadással, valamint szigetelési anyagok kereskedelmével foglalkozik az ország egész területén és külföldön.


  Részletek
 • 3. Prosperitas-Épszer Kft.

  1095 Budapest, Külső Mester u. 82.

  Telepünkön építőanyagok és szigetelőanyagok széles választékával egész évben alacsony árakkal, szakmai tanácsadással és szállításszervezéssel segítjük vásárlóink munkáját! Kivitelezőknek, magánépítkezőknek nagyobb anyagigény, vagy rendszeres vásárlás esetén maximális kedvezményt adunk a gyári árakból!


  Részletek
 • 4. Brick-Ker Bt.

  Brick-Ker Bt. - Kőzetgyapot Budapest - Tudakozó.hu

  1106 Budapest, Jászberényi út. 90.


  Részletek
 • 5. Iso-Tech Kft.

  1181 Budapest, Közdülő u. 22.

  Isotech - a garantált minőség.


  Részletek
 • 6. ROCKWOOL Szigetelőanyag Gyártó és Kereskedelmi Kft.

  1123 Budapest, Alkotás út 39/c.

  Cégünk szigetelőanyagokkal foglalkozik. A Rockwool csoport a világ első számú tűzbiztos kőzetgyapot gyártója. Termékeink hő-, hang-, homlokzatszigetelésre, tűzvédelemre nyújtanak megoldást. 1994 végén alakult Magyarországon a Rockwool Hungária Kft. a konszernen belül legnagyobb forgalmat bonyolító Deutsche Rockwool egyszemélyes leányválallalataként, melynek célja kezdetben a Rockwool kőzetgyapot termékek magyarországi bevezetése, importja és forgalmazása volt. A konszern 1997-ben megvásárolta sorrendben tiz...


  Részletek
 • 7. MAGYAR-Festék Kft.

  1239 Budapest, Apostolhegy dűlő 186828/2

  Termékkínálatunkban megtalálhatóak a polisztirol, kőzetgyapot, lábazati rendszer széles palettája. A forgalmazott hőszigetelő anyagok és a hozzá megvásárolható kiegészítők a piac vezető gyártók termékei.

  A hőszigetelő rendszerek, mint a homlokzat, díszítő és színes bevonatrendszere. A megfelelő termék megválasztása elengedhetetlen feladat. Webáruházunkban számos épületünk szebbé és takarékosabbá tételéhez szükséges anyagok közül választhat, vakolattal vagy anélkül.

  Oldalunk kialakítása a lehető legegy...


  Részletek
 • 8. Hámos Tetőépítő Kft

  1154 Budapest, Gábor Áron 130.


  Részletek
 • 9. Eiger 4000 Kft.

  1188 Budapest, Juharos sor 11/b.


  Részletek
 • 10. Kerimpex Kft.

  1087 Budapest, Kerepesi út 27/A


  Részletek