Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

különleges szállítás Budapest

kifejezésre
1

Különleges szállítás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Unyverzum 2009 Kft.

  1071 Budapest, Dembinszky u. 7.

  Futárcég vagyunk. Az ország bármely pontjáról, bárhova elvisszük csomagját. Vállalunk azonnali- és körszállítást is. Honlapunkon az eseti megbízások árait láthatják; rendszeres, folyamatos szállítás esetén egyedi szerződést kötünk! Webáruházak termékeit, könyvesboltok kiadványait, reklámanyagokat is szállítunk. Ünnepek, jeles napok ajándékait, meglepetéseket és mindent, amit a megrendelő kitalál:) Folyamatos ügyelet! Hivatalos iratok azonnali továbbítása! Intim ajándékok diszkrét kézbesítése!...


  Részletek
 • 2. Prangl Hungária Kft.

  1239 Budapest, Ócsai út 5.

  A PRANGL HUNGARIA KFT Magyarországon mint a PRANGL GmbH.
  (A-Brunn/Geb.) önálló cége 1991 óta működik. (1993-ig az ÉGV-vel közösen.)
  Autódaruink emelőkapacitása 500 t-ig terjed, de egyedi műszaki megoldásokkal, több száz tonna tömegű tárgyak emelésére és elhelyezésére is képesek vagyunk. Cégünknek az alapító PRANGL cég daruinak igénybevételére is lehetősége van.
  Az önjáró, hidraulikus szerelőállványok kölcsönzése cégünk fiatal, dinamikusan fejlődő üzletága. Több száz modern szerelőállvány 6-30 méter emel...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak