Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

középület felújítása Budapest

kifejezésre
1

Középület felújítása Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MIVA ÉPÍTŐIPARI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  1047 Budapest, Baross u. 74.

  Cégünk profiljában az építőipari tevékenységek teljes skálája fellel-hető: középületeket újítunk és építünk fel, nagyvállalatok különböző építészeti elképzeléseit valósítjuk meg. Évről-évre növekvő számban terveztetünk és adunk át magánszemélyek számára lakásokat, tár-sas- és családi házakat. Megrendelőnk kérését a normál komforttól a fantázia határát súroló elképzelésig egyaránt megvalósítjuk


  Részletek
 • 2. Forrás-Invest Építőipari, Ingatlanhasznosító és Kereskedelmi Kft.

  1132 Budapest, Váci út 60-62.

  Cégünk világítástechnikával, villanyszereléssel és épületvillamossággal foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Synthese Restaurátor Kft.

  1147 Budapest, Kerékgyártó u. 51.

  Múltunk számtalan műalkotása vár restaurálásra. Festmények, szobrok és kulturális javaink áldozatul esnek az idő rombolásának, vagy az emberi gondatlanságnak. Restaurálni annyi, mint megismerni, helyreállítani és gondozni. Elődeink romlandó anyagokkal próbálták megalkotni művészeti szándékaik lenyomatait, szépnek tartott ideáljaikat, vagy egyszerűen egy korszak divatját követték.
  A Synthese Restaurátor Kft. 1991-es megalakulása óta a legkülönbözőbb restaurátori feladatokkal került szembe. Alig van, olyan a...


  Részletek
 • 4. Syncron Design Bt.

  1119 Budapest, Allende park 5.


  Részletek
 • 5. ENTAZISZ Kft.

  1097 Budapest, Soroksári út 164.


  Részletek
 • 6. VILKODE Építőipari Kft.

  1184 Budapest, Hengersor u. 67.


  Részletek
 • 7. Ventbau Általános Építőipari Kft.

  1147 Budapest, Huszt u. 19.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak