Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

kötelező biztosítás ügyintézése Budapest

kifejezésre
1

Kötelező biztosítás ügyintézése Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ID-TRANS Kft.

  ID-TRANS Kft. - Kötelező biztosítás ügyintézése Budapest - Tudakozó.hu ID-TRANS Kft. - Kötelező biztosítás ügyintézése Budapest - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Fóti út 81.

  Cégünk gépjármű eredetiségvizsgálattal, valamint gépjárműbiztosítással foglalkozik.


  Részletek
 • 2. CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.

  CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. - Kötelező biztosítás ügyintézése Budapest - Tudakozó.hu

  1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 21. mfsz.4.

  Magyarország egyik legnagyobb alkusz cégeként a CLB Kft. a teljes biztosítási palettát lefedi tevékenységével. Súlya, valamint a biztosítókkal kialakított kapcsolatai révén a szokásos biztosítási konstrukciók mellett akár egyedi ügyfélszerződéseket, gyors kárrendezést, kedvező díjakat kínál ügyfeleinek.


  Részletek
 • 3. Greco International Biztosítási Bróker és Tanácsadó Kft.

  Greco International Biztosítási Bróker és Tanácsadó Kft. - Kötelező biztosítás ügyintézése Budapest - Tudakozó.hu

  1119 Budapest, Vahot u. 6.

  A Greco International Közép-Kelet-Európa egyik vezető biztosítási brókere és tanácsadója. Az Ön számára is testreszabott kockázatkezelési és biztosítási megoldásokat kínálunk. Ha az Ön cégének bármilyen biztosításra van szüksége, forduljon a Greco Kft.-hez!


  Részletek
 • 4. Atlantisz-Hungária Biztosítási és Alkusz Kft.

  1184 Budapest, Gyöngyvirág u. 22/a

  Független biztosítási alkusz cégünk Magyarországon a Cg 01-09-674605 cégjegyzékszámon bejegyzett magyar tulajdonú 406/98 számú felügyeleti engedéllyel rendelkező társaság. Vállalkozásunkat 1998. június 22-én hozták létre nagy gyakorlattal rendelkező biztosítási szakemberek. Fő profilunk a társaságok biztosítási kockázatkezelése, valamint a gépjármű- személy- vagyon és felelősség-biztosítások területe. 2005 új kihívást hozott cégünk számára. Indokolttá vált a portfoliószélesítés, hogy ügyfeleink mind teljese...


  Részletek
 • 5. Palladium Brókerház Kft.

  1068 Budapest, Teréz körút 20.

  Cégünk biztosítási tanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Árcadia Team Kft.

  1088 Budapest, Vas utca 5. fsz. 1.

  Az Árkádia Team Kft.-t amerikai pénzügyi befektetők, magyar cégek és magánszemélyek alapították 1996-ban.Cégünk komplex biztosítási szolgáltatásokkal, 15 biztosító társaság több száz biztosítási termékének értékesítésével, testreszabott biztosítási és kockázatkezelési programok kidolgozásával és elhelyezésével, valamint új termékek piacra vezetésével foglalkozik.Folyamatos fejlesztésünk és üzleti eredményeinknek köszönhetően mára cégünk a biztosítási piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.
  A tevékenységü...


  Részletek
 • 7. AG Biztosítási Alkusz Kft.

  1034 Budapest, bécsi út 120.

  Több mint 500 elégedett ügyfelem van, akiknek akkor is rendelkezésére állok, amikor kár történik. Szeretem az embereket, szeretek segíteni. Az a célom, hogy az Ön személyes biztosítási, pénzügyi és hitelezési tanácsadója legyek! Díjmentesen megyek házhoz és igyekszem megtalálni a legkedvezőbb pénzügyi megoldást Önnek.


  Részletek
 • 8. Atlantisz-95 Kft.

  1133 Budapest, Esztergomi út 10.


  Részletek
 • 9. Sabycég Kft

  1149 Budapest, Angol u. 38.


  Részletek
 • 10. Potter Bróker

  1113 Budapest, Bartók Béla út 78.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak