Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

környezetvédelmi beruházás Budapest

kifejezésre
1

Környezetvédelmi beruházás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Chermitechnik Pharma Kft.

  Chermitechnik Pharma Kft. - Környezetvédelmi beruházás Budapest - Tudakozó.hu Chermitechnik Pharma Kft. - Környezetvédelmi beruházás Budapest - Tudakozó.hu

  1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.

  Társaságunkat a Richter Gedeon Rt. és a Chemitechnik Vegyipari Fejlesztő és Tervező Kft. alapította 1994 januárjában. Szervezetünk magját a Richter Gedeon Rt.-ből kivált akkori Üzemfejlesztési Főosztály alkotja, a maga harminc éves gyógyszeripari tapasztalatával.

  Társaságunknak - a gyógyszeripar mellett - tradicionális profilja létesítmények tervezése és kivitelezése a vegyipar és az élelmiszeripar területén. Az utóbbi néhány évben egyre szigorodó előírások miatt, a környezetvédelmi beruházási profil is ...


  Részletek
 • 2. Kraftszer Kft.

  1139 Budapest, Pap Károly u. 4-6.

  A Kraftszer Kft. gazdaságilag megfelelő, műszakilag érett megoldásokat talált partnerei számára.


  Részletek