Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

kézi csomózású szőnyeg Budapest

kifejezésre
1

Kézi csomózású szőnyeg Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Art-Kelim Kft.

  Art-Kelim Kft. - Kézi csomózású szőnyeg Budapest - Tudakozó.hu Art-Kelim Kft. - Kézi csomózású szőnyeg Budapest - Tudakozó.hu Art-Kelim Kft. - Kézi csomózású szőnyeg Budapest - Tudakozó.hu

  1074 Budapest, Dohány u. 3.

  Magyarországon a kézi szőnyegszövés évszázados hagyományokra tekint vissza. Az egyik legrégebbi műhely Békésszentandráson található, melynek termékei a világ minden részén ismertek és elismertek. Több mint fél évszázada szőnek és csomóznak itt, többségében iparművész által tervezett gyapjúszőnyegeket,de tradícionális minták alapján is készülnek szőnyegek. Békésszentandrási szőnyeg díszíti a magyar Parlamentet, a washingtoni Fehér Házat, a Windsori Kastélyt és számos nagykövetséget is.Ezek a szőnyegek a legj...


  Részletek
 • 2. Aga s Kft. - Keleti Perzsaszőnyegek Boltja

  1065 Budapest, Hajós u. 1.

  Külföldi partnerünk több mint 300 éves tadzsik szőnyegkereskedő család tagja, számos országban és több kontinensen tart fenn nagy múlttal rendelkező üzleteket. 300 m2-en több ezer kézi csomózású keleti perzsaszőnyegből álló állandó kínálattal várjuk Kedves vevőinket.


  Részletek
 • 3. LORDEX Galéria

  1062 Budapest, Andrássy út 2

  Gyönyörű olasz stílbútorainkból, úgymint étkezők, kisbútorok, vitrinek, tálalók, íróasztalok közül választhat komplett bútorcsaládokat is.Teljeskörű függönyözést vállalunk, óriási lakástextil választékkal a felméréstől a felszerelésig.


  Részletek
 • 4. Dénes Szőnyeg Galéria

  1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.

  A selyemszőnyeg anyagának lágy esése, színeinak virtuóz világa, mintázatának kecsessége, rabul ejtő! A szőnyeg elsősorban műalkotás, s nem utolsó sorban kíváló befektetés!


  Részletek
 • 5. Orient Szőnyegház

  1111 Budapest, Bartók Béla út 20.

  Eredeti iráni és afgán kézi csomózású szőnyegek és kelimek.


  Részletek
 • 6. ERMA Gardénia Lakástextil Üzletház

  1066 Budapest, Teréz krt 4


  Részletek
 • 7. Perzsa Galéria

  1056 Budapest, Duna u. 3.


  Részletek
 • 8. BAKHTAR Kft.

  1212 Budapest, Bajáki Ferenc u. 1.


  Részletek
 • 9. C&J 94 Kft.

  1139 Budapest, Teve u. 62.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak