Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

képfeldolgozás Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Képfeldolgozás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Panoráma Kft.

  Panoráma Kft. - Képfeldolgozás Budapest - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Képfeldolgozás Budapest - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Képfeldolgozás Budapest - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Képfeldolgozás Budapest - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Képfeldolgozás Budapest - Tudakozó.hu

  2093 Budajenő, Fácán u. 8.

  A HAJÓ Magazin 1993 márciusától jelentkező folyóirat, amelynek állandó rovatai: Vitorlázás, Szörf, Motorcsónak. E témakörökben lapunk beszámol a versenysportról, a fontos eseményekről, a hajósmesterség és a hajókarbantartás új technikáiról, valamint túrákról, újdonságokról, termékekről. A HAJÓ Magazin a jelenleg leginkább fizetőképes vevőkörhöz jut el rendszeresen, amint az kiderült az olvasók által visszaküldött kérdőívek kiértékelése után. A hatodik évfolyamtól, azaz 1998 januárjától a HAJÓ Magazin havont...


  Részletek
 • 2. Elinfo Szaklabor, Elinfo Bt.

  Elinfo Szaklabor, Elinfo Bt. - Képfeldolgozás Budapest - Tudakozó.hu

  1081 Budapest, Kiss J. u .4.

  Képet bármiből!


  Részletek
 • 3. Cad Map Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.

  Cad Map Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. - Képfeldolgozás Budapest - Tudakozó.hu

  1145 Budapest, Columbus u. 17-23. V. e. 504.

  Tevékenységi körök: különböző méretarányú és tartalmú térképek digitalizálása, meglévő digitális térképi állományok karbantartása, felújítása, különböző térinformatikai rendszerek közötti konvertálás, GPS által szolgáltatott adatok, valamint geodéziai adatok beillesztése meglévő digitális állományokba, raszteres állományok transzformálása, képfeldolgozás, térinformatikai rendszerek tervezése, fejlesztése, műszaki rajzok szerkesztése, digitalizálása.


  Részletek
 • 4. Austral Bt.

  Austral Bt. - Képfeldolgozás Budapest - Tudakozó.hu

  1088 Budapest, Krúdy Gy. u. 16-18.

  Az Austral repro stúdió az alapítás óta eltelt több, mint egy évtized alatt számtalan alkalommal bizonyította, hogy az egyre erősödő konkurenciaharc ellenére képes a dinamikus fejlődésre és biztosan őrzi meghatározó helyét a hazai szakmai élvonalban.

  ?Maximális minőség a lehető legalacsonyabb árakon!? Ez volt célkitűzésünk, amikor a céget megalapítottuk és ebből az alapvető elvből azóta sem engedünk. Technikai felszereltségünk a legjobbak közé tartozik. Kitűnő szakmai ismeretekkel rendelkező munkatár...


  Részletek
 • 5. Pytheas Kiadói és Grafikai Szolgáltató Kft.

  Pytheas Kiadói és Grafikai Szolgáltató Kft. - Képfeldolgozás Budapest - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Ózdi u. 22.

  Cégünk 12 éve töretlen szakmai műszaki és gazdasági fejlődése során ma már szinte a teljes nyomdai előkészítés területét birtokolja. Specialitásunk a digitális műtárgyfotó és reprodukció, katalógusok, könyvek komplett kivitelezése, cégarculatok, éves jelentések komplett kivitelezése digitális nyomtatással vagy hagyományos kivitellel. Mindig a megrendelő érdekeit képviselve, mert ez a mi érdekünk is!


  Részletek
 • 6. Addenda Reklámügynökség

  1064 Budapest, Podmaniczky u.57.

  Cégünk kreatív reklámügynökségként működik.


  Részletek
 • 7. Timp Kft.

  1027 Budapest, Vitéz u. 5-7.

  A Timp Kft. a grafikai- és nyomdaipar teljes spektrumán a legkorszerűbb eszközökkel, egyedülálló kapacitásokkal szolgálja ki ügyfeleit.


  Részletek
 • 8. WebVision Team

  1161 Budapest, Gelléri Andor Endre u. 14.

  Cégünk kiváló informatikai és internet szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek
 • 9. Visus Grafika Kft.

  1011 Budapest, Iskola u. 37.

  Cégünk grafikai munkákkal foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Falcon-Vision Műszaki Fejlesztő és Szolgáltató Rt.

  1043 Budapest, Dugonics utca 11.

  A Falcon-Vision a minőségellenőrzés és a gyártásvezérlés területén alkalmazható, a digitális képfeldolgozást felhasználó berendezéseket fejleszt.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak