Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

47 db találat

kép Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Kép Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. CHIPPENDALE Angol Konyha és Lakberendezés

  CHIPPENDALE Angol Konyha és Lakberendezés - Kép Budapest - Tudakozó.hu CHIPPENDALE Angol Konyha és Lakberendezés - Kép Budapest - Tudakozó.hu CHIPPENDALE Angol Konyha és Lakberendezés - Kép Budapest - Tudakozó.hu CHIPPENDALE Angol Konyha és Lakberendezés - Kép Budapest - Tudakozó.hu CHIPPENDALE Angol Konyha és Lakberendezés - Kép Budapest - Tudakozó.hu CHIPPENDALE Angol Konyha és Lakberendezés - Kép Budapest - Tudakozó.hu CHIPPENDALE Angol Konyha és Lakberendezés - Kép Budapest - Tudakozó.hu CHIPPENDALE Angol Konyha és Lakberendezés - Kép Budapest - Tudakozó.hu

  1051 Budapest, Belgrád rakpart 6-8.

  Az eredetileg csak konyhabútorral foglalkozó üzlet ma már az angol bútor és lakberendezés minden ágában teljeskörű szolgáltatást tud nyújtani tisztelt vásárlóinak.
  Nyitvatartas: H-P-ig 10-18 óráig
  SZ: 10-13 óráig


  Részletek
 • 2. Képesház-Apropo-Line Bt.

  Képesház-Apropo-Line Bt. - Kép Budapest - Tudakozó.hu Képesház-Apropo-Line Bt. - Kép Budapest - Tudakozó.hu Képesház-Apropo-Line Bt. - Kép Budapest - Tudakozó.hu Képesház-Apropo-Line Bt. - Kép Budapest - Tudakozó.hu Képesház-Apropo-Line Bt. - Kép Budapest - Tudakozó.hu Képesház-Apropo-Line Bt. - Kép Budapest - Tudakozó.hu Képesház-Apropo-Line Bt. - Kép Budapest - Tudakozó.hu

  1041 Budapest, Szent István tér 11-12.

  Köszöntjük kedves érdeklődőnket!

  Cégünk mind magánszemélyek, mind cégek és intézmények részére készít sokféle emblémázott textil terméket, ajándék és használati tárgyat.
  ... hogy az ajándék emlék legyen!

  Egyedi fényképes és/vagy feliratos megrendeléseket két napos határidővel vállaljuk elkészíteni.

  A fényképek és sokszínű nyomatok digitális transzfernyomással kerülnek rá a textilre, így az 60 fokon mosható és vasalható, vasalással nem lehet elkenni a képeket.
  A technológiánknak köszönhetően árai...


  Részletek
 • 3. Intruder Kft.

  Intruder Kft. - Kép Budapest - Tudakozó.hu

  1023 Budapest, Ganz u. 16.

  Cégünk nyomdai munkákkal foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Képző- és Iparművészeti Lektorátus ( Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus)

  Képző- és Iparművészeti Lektorátus ( Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus) - Kép Budapest - Tudakozó.hu

  1014 Budapest, Úri u. 54-56.

  Előzetes szakvélemény művészeti alkotások közterületen vagy önkormányzati tulajdonú épületben való elhelyezéséhez, áthelyezéséhez vagy lebontásához.


  Részletek
 • 5. Domus Lánc Rt

  Domus Lánc Rt - Kép Budapest - Tudakozó.hu

  1126 Budapest, Nagy Jenő u. 12.

  Cégünk a bútoripar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 6. Képmester Kft.

  1163 Budapest, Veres Péter u. 37.

  A Képmester Kft. fotócentruma és nyomdai szolgáltatásai magas minőségben és elérhető áron várják régi és leendő partnereiket.


  Részletek
 • 7. Kép-Stúdió Kft.

  1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 17/b

  Cégünk grafikai és reklámstúdióként, családi vállalkozás formájában működik a XIII. kerületben immár több, mint három éve.


  Részletek
 • 8. Dorottya Galéria

  1051 Budapest, Dorottya u. 8.

  A nagy múltú Galéria 2000-ben az Ernst Múzeummal egy intézménnyé válva újjászerveződött: a Nemzeti Kultúrális Örökség Minisztériuma jóvoltából közhasznú társaságként üzemel tovább.


  Részletek
 • 9. Ernst Múzeum Dorottya Galéria

  1051 Budapest, Dorottya út 8.

  Intézményünk a kortárs képzőművészet területén tevékenykedik. Az Ernst Múzeum Kht-t a millenium évében újraalapította a Nemzeti Kultúrális Örökség Minisztériuma.


  Részletek
 • 10. Képcsarnok Kft.

  1203 Budapest, Bíró Mihály u. 3.

  Kortárs képzőművészeti és iparművészeti alkotások bemutatása és értékesítése az ország 14 pontján.


  Részletek