Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

18 db találat

kárrendezés Budapest

kifejezésre
1 | 2

Kárrendezés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Herber Hausner Kft.

  Herber Hausner Kft. - Kárrendezés Budapest - Tudakozó.hu

  1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.

  A Herber Hausner Szállítmányozási Kft. a bécsi székhelyű azonos nevű cég magyarországi leányvállalata, teljeskörű szállítmányozással foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Doriam Biztosítási Alkusz Kft.

  Doriam Biztosítási Alkusz Kft. - Kárrendezés Budapest - Tudakozó.hu

  1011 Budapest, Hunyadi J. u. 17. III/12.

  A DORIAM Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. az összes területen, az általános és speciális igények maradéktalan kielégítésével egyedülálló, új lehetőségeket kínál a ügyfeleinek úgy, hogy alkuszi szolgáltatások igénybevétele a Megbízó számára nem csak, hogy nem jelent többletköltséget, hanem az esetek túlnyomó többségében éppen ellenkezőleg, jelentős megtakarítást hoz.


  Részletek
 • 3. Composit Broker Kft.

  1195 Budapest, Nagysándor József u. 28. fsz. 1.

  "Személyes kapcsolat, személyre szabott biztosítás."


  Részletek
 • 4. Coris Magyarország

  1096 Budapest, Haller u. 2.

  A CORIS azoknak a világhálózatoknak az egyike, melyek biztosító társaságok és autóklubok nevében folytatnak segítségnyújtási és kárrendező tevékenységet.
  A CORIS hálózat alapítási éve, 1987 óta jelentős növekedést ért el: leányvállalatai ma már több mint 40 országban képviseletei, melyek száma a 160-at is meghaladja, 5 kontinensen biztosítják működését a biztosítási és assistance szolgáltatások széles körű kínálatával.


  Részletek
 • 5. Langmár Autójavító Bt.

  1113 Budapest, Daróci u. 23.

  Ha autójával van bármi gondja, majd a Langmár Bt. megoldja!


  Részletek
 • 6. VALKO-INTERNATIONAL Biztosítási Alkusz, Képviseleti, Tanácsadó és Szakértői Kft.

  1066 Budapest, Teréz krt. 40.

  Társaságunk, mint független biztosítási alkusz, a lehető legkedvezőbb biztosítási konstrukció ajánlásával, kialakításával és működtetésével, valamint a szerződéses körben keletkező károk rendezésével segíti az Ön munkáját és szolgálja nyugalmát.
  "... hogy biztonsága mindig a legjobb biztosítást kapja!"


  Részletek
 • 7. Lágymányosi Autójavító Kft.

  1025 Budapest, Kapy u. 41/a.

  Cégünk francia autók javításával, szervizelésével foglalkozik, valamint szolgáltatásaink közé tartozik a kárrendezés és a szerviz is.


  Részletek
 • 8. SUZUKI GÉRO KFT.

  1171 Budapest, Pesti út 213.

  Cégünk SUZUKI gépjárművek értékesítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 9. DEKRA-Expert Kft.

  1037 Budapest, Bojtár utca 56.

  Főbb tevékenységi köreink: gépjármű vizsgáztatás, mérnök továbbképzés, kárrendezés, balesetelemzés, környezetvédelmi szaktanácsadás, flotta-management.


  Részletek
 • 10. Allianz Hungária Biztosító ZRt.

  1054 Budapest, Bajcsy Zsilinszki 52.

  Az Allinaz Csoport Magyarországon az egyik legjelentősebb integrált pénzügyi szolgáltató, amely a biztosítások terültetén piacvezetőnek számít. Biztosítói, nyugdíj- és egészségpénztári tevékenysége mellett 2006 óta már banki szolgáltatásokkal is jelen van a magyar piacon, így szinte teljes körű pénzügyi megoldásokat nyújt közel 2 millió ügyfelének.


  Részletek