Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

25 db találat

járműipar Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3

Járműipar Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft.

  JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu

  1115 Budapest, Csóka u. 7-13.

  A vizsgálati tevékenységet az AUTÓKUT-ban - ill. a jogelődjénél a Járműfejlesztési Intézetben (a JÁFI-ban...) - az új fejlesztésű járművek, főegységek vizsgálata céljából honosították meg. Kezdetben elsősorban az Intézetben tervezett, fejlesztett járművek vizsgálatáról volt szó, amelyeket nem ritkán - sőt a megalakításkor szinte kizárólagosan - katonai célokra, honvédelmi felhasználásra szántak.
  A katonai célú fejlesztések helyét idővel, a hazai közúti járműipar fejlődésével a haszongépjármű gyártók fejle...


  Részletek
 • 2. T.T. Rozsdamentes Anyagmegmunkáló Kft.

  T.T. Rozsdamentes Anyagmegmunkáló Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu T.T. Rozsdamentes Anyagmegmunkáló Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu T.T. Rozsdamentes Anyagmegmunkáló Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu T.T. Rozsdamentes Anyagmegmunkáló Kft. - Járműipar Budapest - Tudakozó.hu

  1225 Budapest, Nagytétényi út 226.

  Cégünk a fémipar területén belül rozsdamentes anyagok megmunkálásával és az ezekhez kapcsolódó termékekkel és tevékenységekkel foglalkozik magas színvonalon.
  http://www.ttrozsdamentes.hu


  Részletek
 • 3. Eurovill Profi Kft.

  1044 Budapest, Kisfaludy u. 13.

  Vállaljuk gépkocsibehjatók, lépcsők, járdák jégmentesítésére, ereszcsatornák, csővezetékek fagyvédelmére fűtésrendszerek tervezését és kivitelezését.


  Részletek
 • 4. Frivamo Bt.

  1191 Budapest, Berzsenyi u. 1/d.

  Cégünk teljeskörű autóalkatrész és teherautó alkatrész kereskedelemmel foglalkozik. A legapróbb alkatrészektől a legnagyobb fődarabokig mindennel foglalkozunk.


  Részletek
 • 5. Sixt Rent a Car

  1134 Budapest, Váci út 45 fsz.

  Cégünk autókölcsönzéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. U-Flotta Közúti Szállítást Segítő Kft.

  1101 Budapest, Hungária krt 1-3. kölcsönzés

  Utánfutó értékesítés, kölcsönzés, gyártás, szervízelés a cégünk fő profilja.


  Részletek
 • 7. Magyar Suzuki Személygépkocsi Gyártó és Értékesítő Rt.

  2500 Esztergom, Schweidel József u. 52.

  A Suzuki Motor Corporation gyáraiban másfél millió személygépkocsi készül évente. Ezzel a Suzuki a világ 20., Japán 5. legnagyobb autógyártója. A kiskocsik kategóriájában azonban világelső. A Suzuki a világ 163 országában van jelen 28 vegyesvállalattal közvetlenül vagy értékesítési hálózata révén.


  Részletek
 • 8. Morgan Hungary Termékgyártó Kft.

  1103 Budapest, Gyömrői út 118.

  A Morgan Hungary Kft., mint a Morgan Csoport tagja 1990-ben alakult. Cégünk szénkefék, kapocslécek gyártásával foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Robert Bosch Kft.

  1103 Budapest, Gyömrői u. 120.

  A Robert Bosch Kft. 130 munkatárssal gépjárműalkatrészek, gépjárműdiagnosztikai és tesztkészülékek, elektromos kéziszerszámok, kerti eszközök, autóhifi és mobil kommunikáció, fűtéstechnikai berendezések, távközlési berendezések és rendszerek, biztonságtechnikai rendszerek magyarországi forgalmazását és vevőszolgálati feladatait látja el, és kisebb mértékben Jugoszláviába is exportál.


  Részletek
 • 10. Oszetzky Futómu- és Gumiszervíz

  1126 Budapest, Agárdi út. 12/c.

  Tradícionális budai szakszervízünk 1979 óta működik családi tulajdonban. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a futómű- és gumiszerelés terén, de a fejlődés útját követve a legkorszerűbb digitális gépeket használjuk és munkatársaink szaktudását is a kor elvárasainak megfelelő szinten tartjuk.
  A szervíz adottságai miatt egyszerre csak kevesebb ügyféllel foglalkozunk, így Önre és autójára maximális figyelmet tudunk fordítani. Előjegyzési rendszerünknek köszönhetően biztosíthatjuk, hogy az Önnek legmegfelelő...


  Részletek