Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

28 db találat

irodalomoktatás Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3

Irodalomoktatás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest

  Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest - Irodalomoktatás Budapest - Tudakozó.hu Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest - Irodalomoktatás Budapest - Tudakozó.hu Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest - Irodalomoktatás Budapest - Tudakozó.hu Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest - Irodalomoktatás Budapest - Tudakozó.hu Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest - Irodalomoktatás Budapest - Tudakozó.hu

  1093 Budapest, Lónyay utca 4-8.

  Örömteli, de nagy felelősséggel járó döntés előtt állnak, amikor a gyermekük számára iskolát választanak. Ebben szeretnénk Önöknek segíteni ezzel a rövid bemutatkozással.
  Iskolánk a Kálvin tér közelében található. Eddig már sok ezer diák lépte át a több mint 100 éves épület küszöbét. Közöttük Gárdonyi Géza, Szent-Györgyi Albert és még sokan mások, akikre büszkék vagyunk.
  Névadónk útmutatását napjainkban is fontosnak érezzük:
  "Az iskola dolga, hogy megtanítsa vélünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a...


  Részletek
 • 2. Dalos Ovi

  Dalos Ovi - Irodalomoktatás Budapest - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Ugró Gyula u. 5

  Célunk a világban jól eligazodó, nyitott, az eredményeknek örülni tudó, saját problémáira megoldást kereső és találó, jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkező, a másság elfogadására képes, derűs, kiegyensúlyozott gyermek nevelése.


  Részletek
 • 3. Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakközépiskola

  Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakközépiskola - Irodalomoktatás Budapest - Tudakozó.hu Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakközépiskola - Irodalomoktatás Budapest - Tudakozó.hu Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakközépiskola - Irodalomoktatás Budapest - Tudakozó.hu

  1212 Budapest, Széchenyi u. 95.

  Iskolánk 1986-ban nyitotta meg kapuit a főváros XXI. kerületében. Igényes pedagógiai programja, korszerű oktatástechnikai felszereltsége, esztétikus, diákbarát épületegyüttese, szép mikrokörnyezete méltán teszik - szűkebb és tágabb értelemben - a XXI. század iskolájává. Az intézményben folyó oktató-nevelő munka célja: általános műveltséggel és korszerű, konvertálható szakmai ismeretekkel rendelkező, ismereteiket önműveléssel továbbfejleszteni képes fiatalok kibocsátása. Az itt szerzett érettségi bizonyítván...


  Részletek
 • 4. Alexandra Kiadó és Könyváruház

  Alexandra Kiadó és Könyváruház - Irodalomoktatás Budapest - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Tomori u. 33.

  Alexandra Kiadó: évente 300 fajta könyvet jelentet meg, a mesekönyvtől kezdve egészen a reprezentatív albumokig. Az Alexandra Könyváruházak megtalálhatóak az ország 14 nagyvárosában, kínálatunkban több ezer könyv, kotta, CD, CD-ROM, DVD, audió- és videokazetta szerepel. Alexandra Online Könyváruház: több mint 24 kategóriába sorolva 13.000 azonnal megvásárolható könyv várja az érdeklődőket.


  Részletek
 • 5. Budavári Általános Iskola

  1014 Budapest, Tárnok u. 9-11.

  Oktató és nevelő munkánk célja, hogy iskolánk a lehetőségek tárháza legyen, ahol minden gyermek megtalálja saját érdeklődésének, képességeinek megfelelő tevékenységet. Munkánk folyamán a hagyományápolás és az új értékek teremtése együttesen érvényesül. Így válhat harmonikussá tanulóink egyéni és közösségi élete a polgári társadalomban.

  Beiskolázási körzetünkben élő családok szociális, kulturális helyzete eltér egymástól, ezért kiemelt feladatunknak tartjuk a hátránnyal induló tanulók felzárkóztatását, fo...


  Részletek
 • 6. Tuza Antikvárium

  1053 Budapest, Henszlmann Imre u. 9.

  Cégünk könyvesboltot üzemeltet.


  Részletek
 • 7. Forditók Irodája

  1071 Budapest, Városligeti fasor 3.

  A Fordítók Irodája, egy fiatal, dinamikusan fejlődő csoport, mely képzett fordítókra, magas szakmai színvonalra és hosszú távú korrekt együttműködésre alapozza tevékenységét. A világ 54 nyelvén, 418 munkatárs garantálja a gyors, megbízható fordítói és tolmácsolási feladatok ellátását. Fontosnak tartjuk, hogy az adott szakmai szövegek fordítását hozzáértő szakember végezze el, a megrendelő igényeinek megfelelően.


  Részletek
 • 8. Lisznyai utcai Általános Iskola

  1016 Budapest, Lisznyai utca 40-42.

  Testnevelés tagozatos iskola a Tabánban!

  LISZNYAI UTCAI ÁLTALÁNOS ISKOLA

  Iskolánkat az esztétikus, egészséges környezet, a friss levegő és a jó közlekedés már önmagában is vonzóvá teszi. Napfényes épületünkben derűs, otthonos a hangulat. A családias légkör a stabil, összehangolt, nívós nevelői gárdánknak köszönhető.

  Intézményünkben 2005 óta választható az EMELT SZINTŰ TESTNEVELÉS OKTATÁS, amely az egészséges életre való nevelés jegyében biztosít lehetőséget diákjainknak a minél több mozgásra.

  AL...


  Részletek
 • 9. Zeneház Online Kft.

  1136 Budapest, Pannónia u.32.

  Cégünk zeneműboltot üzemeltet.


  Részletek
 • 10. Nemzetközi Tánc és Kultúra Alapítvány

  1035 Budapest, Kerék u. 34.

  A magyarországi táncágazatok közéleti, kritikai, elméleti és tánctörténeti folyóirata Magyarország első és egyetlen önálló tánclapja.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak