Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

ipari folyamatirányító Budapest

kifejezésre
1

Ipari folyamatirányító Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Vegyterv IS Rt.

  Vegyterv IS Rt. - Ipari folyamatirányító Budapest - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Mezőkövesd utca 1-3.

  A VEGYTERV IS Ipari Megoldások Fővállalkozó Rt. a VEGYTERV Rt. és az EL&ME Irányítástechnika Kft. hagyományain és tapasztalatain alapul. A VEGYTERV Rt. több mint 50 éve működő tradicionális, jól ismert, több szakmát átfogó tervező vállalkozás a magyarországi vegyipariparban. A múltban rendszeresen végzett vállalkozási és fővállalkozási tevékenységet is. Az EL&ME Irányítástechnika Kft. kiemelkedő vegyipari, gyógyszeripari, energetikai referenciákkal rendelkező, ipari folyamatirányító és villamos erőátviteli ...


  Részletek
 • 2. VHJ Villamos Hajtások és Járműelektronikai Kft.

  1158 Budapest, Késmárk utca 14.

  Cégünk elektronikai berendezéseket gyárt.


  Részletek
 • 3. BE.ST Automatizálási Kft.

  1163 Budapest, Veres Péter u. 48.

  Cégünk nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik az ipari-automatizálás és az ipari-elektronikai tervezőmérnöki munka terén.


  Részletek