Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

15 db találat

integrált vállalatirányítási rendszer Budapest

kifejezésre
1 | 2

Integrált vállalatirányítási rendszer Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. itelligence Hungary Kft.

  itelligence Hungary Kft. - Integrált vállalatirányítási rendszer Budapest - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - Integrált vállalatirányítási rendszer Budapest - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - Integrált vállalatirányítási rendszer Budapest - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - Integrált vállalatirányítási rendszer Budapest - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Váci út 141.

  Az itelligence Hungary Kft. a bielefeldi itelligence AG magyarországi leányvállalataként olyan cégcsoport tagja, mely 5 régió (Amerika, Ázsia, Nyugat-Európa, Németország/Ausztria és Kelet-Európa ) 19 országára kiterjedő hálózattal rendelkezik és az anyacég tőzsdei kapcsolatai révén Japán legjelentősebb telekommunikációs vállalatának az NTT Data-nak fejlett infrastruktúrájára és technológiai hátterére támaszkodhat.
  Magyarországon az SAP Gold és SAP Global VAR partnerként az itelligence már több mint 17 éve ...


  Részletek
 • 2. ProgEn Kft.

  ProgEn Kft. - Integrált vállalatirányítási rendszer Budapest - Tudakozó.hu

  1118 Budapest, Homonna u. 8/A

  Küldetésünk, hogy kifogástalanul használható és az összes felmerülő igényt költséghatékonyan kielégítő, korszerű információs rendszereket hozzunk létre és üzemeltessünk partnereinknél.


  Részletek
 • 3. e-Best Tanácsadó Kft.

  1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 117.

  Cégünk a J.D.Edwards rendszerek bevezetésével, oktatásával, támogatásával, és az ezzel kapcsolatos tanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. aPLUS Consulting Kft.

  1143 Budapest, Hungária köz 1-5.

  Az aPlus Consulting Kft. a svéd fejlesztésű Movex integrált vállalatirányítási rendszer magyarországi kizárólagos képviselőjeként látja el a rendszer hazai bevezetésével és honosításával kapcsolatos tevékenységeket. Cégünk IBM üzleti partner. Komoly hazai referenciákkal rendelkezünk sikeres bevezetéseinknek köszönhetően, amit elsősorban a képzett, jól felkészült szakembergárdánk garantál.


  Részletek
 • 5. TopSoft Rendszerház Rt.

  1027 Budapest, Kapás u. 11-15.

  Cégünk fő célkitűzése és tényleges tevékenysége komplett, kulcsrakész, a felhasználó igényeit maximálisan kielégítő ügyviteli információs rendszerek fejlesztése, telepítése, támogatott követése.


  Részletek
 • 6. IFS Hungary Kft.

  1132 Budapest, Váci út 22-24.

  Az IFS olyan komponens-alapú üzleti alkalmazások fejlesztője és szállítója, amelyek segítenek a közepes- és nagyvállalatok működésének racionalizálásában, illetve lépéről-lépésre történő fejlődést biztosítanak a virtuális vállalatok koncepciójának megvalósítására.Az IFS Applications web-alapú üzleti alkalmazásokat kínál, amelyek ügyfélkapcsolati (CRM) rendszert és beszerzési lánc (Supply Chain Management) komponenseket, Internet portálokat, elektronikus piactereket és elektronikus beszerzési megoldásokat ta...


  Részletek
 • 7. ASW Systems Kft.

  1013 Budapest, Attila út 17.

  Cégünk informatikai és számítástechnikai szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek
 • 8. SAP Hungary Kft.

  1124 Budapest, Csörsz u. 41.

  SAP, 29 év az elektronikus üzletágban. 10 millió felhasználó, 30.000 installáció, 1000 partner, 21 ágazati megoldás. Az SAP 1989 óta van jelen a magyar piacon, a németországi anyacég tulajdonában lévő társaság ma már többszáz alkalmazottat foglalkoztat. További információért kattintson a weblapunkra!


  Részletek
 • 9. Multisoft Kft.

  1112 Budapest, Kőérberki út 36.

  A Multisoft Kft. szoftverfejlesztéssel és forgalmazással foglalkozik. Fejlesztési területen jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk, ezenkívül foglalkozunk a Microsoft Dynamiycs NAV integrált vállalatirányítási rendszerének, és saját fejlesztésű hirdetéskezelő rendszerünk, az ADline forgalmazásával.


  Részletek
 • 10. PiK-SYS Kft.

  1095 Budapest, Boráros tér 7/II/7.

  A PiK-SYS Kft. 1991-ben alakult, budapesti székhelyű, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú magánvállalkozás. Magyarországon elsőként kezdtük a McAfee programjainak licenszesítését és terjesztését. Cégünk ma a világ vezető adatvédelmi vállalatainak megoldásait kínálja, emellett a Network Associates hivatalos magyarországi technikai támogató központja.


  Részletek