Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

ingatlantervezés Budapest

kifejezésre
1

Ingatlantervezés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft.

  Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft. - Ingatlantervezés Budapest - Tudakozó.hu Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft. - Ingatlantervezés Budapest - Tudakozó.hu Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft. - Ingatlantervezés Budapest - Tudakozó.hu Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft. - Ingatlantervezés Budapest - Tudakozó.hu Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft. - Ingatlantervezés Budapest - Tudakozó.hu Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft. - Ingatlantervezés Budapest - Tudakozó.hu Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft. - Ingatlantervezés Budapest - Tudakozó.hu Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft. - Ingatlantervezés Budapest - Tudakozó.hu Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft. - Ingatlantervezés Budapest - Tudakozó.hu Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft. - Ingatlantervezés Budapest - Tudakozó.hu

  1107 Budapest, Ceglédi u. 1-3.

  A Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft.1996 óta foglakozik a korszerű nagypaneles, favázas, könnyűszerkezetes családi házak értékesítésével, és kivitelezésével a magyar piacon. Előnyei az ENERGIATAKARÉKOSSÁG, az állandó és ellenőrzött minőség, szakszerű és pontos kivitelezés, rövid kivitelezési idő, többféle kiépítési és felszereltségi fokozat, egyedi és típustervek széles választéka, kalkulálható költségek, hitelügyintézés, teljes körű szolgáltatás a tervezéstől a beköltözésig!

  A cég telephelye Budapest X...


  Részletek
 • 2. Citinveszt Tervező és Ingatlanfejlesztő Kft.

  1139 Budapest, Teve u. 7-11.

  Cégünk építészeti tervezéssel és ingatlanfejlesztéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Brat Ingatlanfejlesztő Kft.

  1145 Budapest, Újvilág u. 29.

  Cégünk 2000 óta foglalkozik társasházi ingatlanok tervezésével, kivitelezésével és értékesítésével.
  Működési területünk elsősorban Budapest XIV., XV. és XVI. kerületek.

  Szolgáltatásaink:
  -ingatlantervezés,
  -ingatlan kivitelezés,
  -ingatlan értékesítés,
  -biztosítás,
  -ingatlan,
  -ingatlan kiadás

  pal@brat.hu, gabor@brat.hu


  Részletek
 • 4. Fundamentum Ingatlan Szövetkezet

  1052 Budapest, Váci utca 9. II/1.

  Társaságunk fő tevékenysége az ingatlanfejlesztés az ehhez kapcsolódó összes résztevékenységgel.


  Részletek
 • 5. Lakásinvest Kft.

  1119 Budapest, Fehérvári út 83.

  A LAKÁSINVEST Kft. szerepe, hogy fővállalkozóként, igényes, magas műszaki színvonalú lakásokkal a lakásépítési projekteket irányítsa, a tervezéstől a kivitelezési, kooperációs munkákon keresztül az értékesítésig, támaszkodva a tulajdonosi kör adta kapacitásokra, valamint saját erőforrásainak felhasználására.


  Részletek
 • 6. AVS Kft.

  1027 Budapest, Csalogány u. 55.

  Az AVS Computer Grafika Kft. 1991-ben alakult, fő tevékenységi köre az építészeti tervezés és számítógépes látványtervezés.


  Részletek
 • 7. A+A Studió Bt.

  1025 Budapest, Szépvölgyi u. 34.

  Cégünk építőipari tervezéssel foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak